Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 95 (5302)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bărbaţii sunt mai romantici decât femeile

 

Bărbaţii sunt mai romantici decât femeile, potrivit unui studiu recent pentru care au fost chestionaţi 10.000 de oameni din toată lumea cu privire la percepţiile lor despre dragoste şi relaţii şi ale cărui rezultate arată că bărbaţii se îndrăgostesc la prima vedere într-o mai mare măsură decât femeile.

Cercetarea, publicată în cartea "The Normal Bar", arată că 48 la sută dintre bărbaţi se îndrăgostesc la prima vedere, în timp ce doar 28 la sută dintre femei susţin acest lucru, scrie Daily Mail.

"The Normal Bar" este produsul antreprenorului Chrisanna Northrupp, în colaborare cu academicianul Pepper Schwartz, sociolog la Universitatea din Washington, şi cu profesorul James Schwartz, directorul Centrului de cercetare în ştiinţe sociale din cadrul Universităţii George Mason din Virginia.

  Folosind informaţii dintr-un sondaj realizat online, cartea are scopul de a desfiinţa miturile din jurul sexualităţii şi relaţiilor şi de a ajuta cititorii la a descoperi şi a rezolva problemele din propriile relaţii.

  Sondajul, aflat în desfăşurare, conţine 1.300 de întrebări care ating diverse subiecte, de la sex şi cele mai atrăgătoare trăsături fizice la caracteristicile de personalitate pe care ar trebui să le aibă la un potenţial partener, potrivit Washington Post.

Sondajul numără şi alte rezultate interesante. De exemplu, doar 74 la sută dintre participanţi sunt fericiţi în relaţie, în timp ce 66 la sută consideră că partenerul lor le este suflet pereche.

De asemenea, s-a descoperit că sexul fără legături emoţionale în afara relaţiei nu este considerat aventură de mulţi dintre respondenţi.

  În timp ce numai 15 la sută dintre aceştia au recunoscut că au avut o aventură, procentul a crescut semnificativ când au fost rugaţi să răspundă dacă au avut relaţii sexuale cu altcineva în afară de partenerul actual. O treime dintre bărbaţi şi 19 la sută dintre femei au admis că s-au implicat în relaţii extramaritale.

În ceea ce priveşte motivele de despărţire, cea mai frecventă cauză dată de participanţi a fost lipsa de comunicare.

Un alt studiu sugerează că romantismul ar fi pe cale de dispariţie, oamenii fiind de două ori mai predispuşi la a alege banii în locul dragostei. Potrivit cercetării, realizate de un website de jocuri de noroc în scopuri caritabile, de două ori mai mulţi britanici ar opta pentru 1 miliard de dolari în defavoarea găsirii iubirii adevărate, bărbaţii rezultând ca fiind cei mai orientaţi spre câştig.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbaţii sunt mai romantici decât femeile.
 Vizualizări articol: 612 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbaţii sunt mai romantici decât femeile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei