Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 57 (5264)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Melodie emoţionantă dedicată femeilor din întreaga lume, lansată pe 8 martie

 

O melodie dedicată femeilor din întreaga lume, intitulată "One Woman", a fost lansată, vineri, de Ziua Internaţională a Femeii, de 25 de artişti.

Pentru a marca 8 martie, când la nivel internaţional se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Femeii, 25 de artişti şi-au unit forţele şi au lansat o piesă pe care o dedică femeilor din întreaga lume, informează huffingtonpost.com.

Astfel, melodia "One Woman" este interpretată de 25 de cântăreţi şi cântăreţe din 20 de ţări. Piesa a fost lansată de UN Women, o organizaţie internaţională dedicată apărării drepturilor femeilor.

Acest cântec este unul de solidaritate, prin care se doreşte aducerea laolaltă a tuturor oameni în vederea apărării drepturilor femeilor şi a egalităţii între sexe.

Artiştii care interpretează piesa "One Woman" sunt: Ana Bacalhau (Portugalia), Angelique Kidjo (Benin), Anoushka Shankar (India), Bassekou Kouyate (Mali), Bebel Gilberto (Brazilia), Beth Blatt (USA), Brian Finnegan (Irlanda), Buika (Spania), Charice (Filipine), Cherine Amr (Egipt), Debi Nova (Costa Rica), Emeline Michel (Haiti), Fahan Hassan (Marea Britanie), Idan Raichel (Israel), Jane Zhang (China), Jim Diamond (Marea Britanie), Keith Murrell (Marea Britanie), Lance Ellington (Marea Britanie), Marta Gomez (Columbia), Maria Friedman (Marea Britanie), Meklit Hadero (Etiopia), Rokia Traoré (Mali), Vanessa Quai (Vanuatu), Ximena Sariñana (Mexic) şi Yuna (Malaezia).

Muzica este semnată de Graham Lyle (cunoscut pentru colaborarea sa cu Tina Turner la melodia "What’s Love Got To Do With It") şi de Fahan Hassan, iar versurile - de Beth Blatt.

Producătorii melodiei "One Woman" sunt Jerry Boys (care a lucrat cu numeroşi artişti consacraţi, între care trupa REM) şi Beth Blatt, în timp ce corporaţia Microsoft a sponsorizat proiectul de lansare a acestei piese.

Melodia "One Woman" poate fi descărcată de pe iTunes şi Amazon la preţul de 0,99 dolari. Fondurile strânse vor fi folosite pentru sprijinirea programelor organizaţiei UN Women.

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Dnq2QeCvwpw

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Melodie emoţionantă dedicată femeilor din întreaga lume, lansată pe 8 martie.
 Vizualizări articol: 822 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Melodie emoţionantă dedicată femeilor din întreaga lume, lansată pe 8 martie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei