Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 56 (5263)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Facebook îşi îmbunătăţeşte site-ul pentru a atrage advertiserii fără a supăra utilizatorii

 

Facebook îşi îmbunătăţeşte serviciul de ştiri, cu fotografii mai mari, grafică mai atrăgătoare şi noi instrumente de organizare a conţinutului, pentru a atrage advertiserii fără să supere utilizatorii rezistenţi la schimbări, relatează Bloomberg.

Noul serviciu de ştiri (news feed) prezentat de Facebook are ca obiectiv şi păstrarea poziţiei de lider a companiei în domeniul social media, în faţa Twitter şi Google.

 Sub presiunea investitorilor, de a genera venituri mai mari, directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, a adăugat noi servicii pentru a atrage utilizatorii să se logheze mai mult şi mai des, în special de pe telefoanele mobile.

 Compania se confruntă uneori cu opoziţia faţă de schimbare din partea utilizatorilor îngrijoraţi de respectarea confidenţialităţii şi publicitatea nedorită, sau a celor care vor ca site-ul să rămână aşa cum este.

 "Orice schimbare deranjează oamenii, pentru că se obişnuiesc cu anumite lucruri. Nu ştim cum vor trata publicitatea în acest format, ar putea fi unele probleme aici. Pe ansamblu, aş spune că sunt schimbări pozitive", a declarat Greg Sterling, analist la firma Opus Research din San Francisco

 "Pe măsură ce lumea se schimbă, compoziţia serviciului de ştiri se schimbă şi ea. Credem că este loc pentru un ziar personalizat care să reunească toate aceste lucruri", a spus Zuckerberg la o prezentare organizată la sediul Facebook din Menlo Park, California.

 Conţinutul care atrage atenţia prietenilor va fi mai proeminent. Utilizatorii vor putea totodată să organizeze informaţiile pe categorii, precum muzică, evenimente, fotografii. Publicitatea va fi adăugată la aceste categorii specializate, în timp, a arătat Zuckerberg.

 "Serviciul de ştiri este esenţial pentru strategia de creştere a valorii companiei, întrucât publicitatea este inclusă în acesta. Oportunitatea pe termen lung, sau provocarea, este ca aceste reclame să semene mai mult a conţinut", a apreciat Tom Forte, analist la Telsey Advisory Group din New York.

 Un alt element de design este adăugarea bare de navigaţie pentru aparatele mobile la versiunea pentru desktop. Astfel, Facebook vrea să profite mai mult de dezvoltarea rapidă a aparatelor mobile.

 În trimestrul al patrulea, Facebook a obţinut 23% din veniturile totale aduse de publicitate datorită utilizatorilor de terminale mobile.

 Prin permiterea utilizatorilor să îşi filtreze ştirile, Facebook face mai dificil pentru companii să încerce să se promoveze fără să plătească direct pentru reclame, a spus Kim Celestre, analist la Forrester Research.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Facebook îşi îmbunătăţeşte site-ul pentru a atrage advertiserii fără a supăra utilizatorii.
 Vizualizări articol: 569 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Facebook îşi îmbunătăţeşte site-ul pentru a atrage advertiserii fără a supăra utilizatorii4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei