Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 46 (5253)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Serialul "Pariu cu viaţa" se va difuza anul acesta în Mexic şi Venezuela

 

Serialul "Pariu cu viaţa" înregistrează un adevărat succes şi la nivel internaţional, urmând să se difuzeze din acest an în Venezuela la Televen şi în Mexic la Televisa Tiin, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

"Pariu cu viaţa" înregistrează un adevărat succes şi la nivel internaţional. Serialul fenomen, care revine cu sezonul al patrulea la Pro TV din 13 martie în fiecare miercuri de la 21.30, se va difuza anul acesta în Venezuela la Televen şi în Mexic la Televisa Tiin.

"Cele mai mari satisfacţii legate de proiectul «Pariu cu viaţa» le-am avut în cadrul celor două târguri de televiziune de la Cannes. Am primit multe laude şi aprecieri de la oameni din industria noastră pe care îi respect. Colegelor noastre de la MediaPro Distribution, care vând internaţional produsele CME au încheiat contracte care ar onora orice producător european. De Italia, unde se difuzează deja sezonul 2 am mai vorbit. Acum însă începe sezonul 1 în două ţări din America Latină şi sunt foarte mândră de asta. Este foarte important pentru toată echipa de producţie şi de creaţie, dar în mod special pentru tinerii noştri actori. Nu vă închipuiţi ce mândri şi fericiţi sunt că după ce au contribuit la cel mai mare fenomen naţional în rândul copiilor, adolescenţilor şi tinerilor români, după ce au nenumăraţi fani din Europa, încet, dar sigur vor ieşi în lumea mare. Două premiere: în Mexic la Telvisa Tiin şi în Venezuela la Televen. Nu e puţin lucru. Abia aşteptăm să vedem rezultatele. Şi pe lângă toate astea am aflat acum câteva zile că piesa originală «Dance Dance Dance» este pe locul 10 în topul radioului Memara FM din Bali, Indonezia", a declarat Ruxandra Ion, producător general.

"«Pariu cu viaţa» s-a vândut în toate ţările Americii Latine şi Spanish USA dintre care două ţări, Venezuela şi Mexic încep difuzarea anul acesta. Campaniile de promovare în aceste ţări au început deja, actorii principali, Criss, Vlad, Alina, Dorian fiind solicitaţi să înregistreze testimoniale personalizate în limba spaniolă pentru respectivele canale de televiziune. De asemenea, programul va continua să fie difuzat în Italia, canalul de televiziune Babel manifestându-şi interesul de a achiziţiona şi ultimele două sezoane ale serialului datorită succesului înregistrat de către primele două părţi. Veştile bune nu se opresc aici. Primele două episoade ale serialului sunt în curs de dublare în limba franceză în vederea vânzării programului către canale de televiziune din Franţa şi Vestul Africii, acelaşi lucru fiind valabil şi pentru varianta în limba germană pentru care există discuţii avansate cu partenerul nostru din teritoriu. La începutul lunii martie 2013, MediaPro Distribution va participa la Târgul de Televiziune DISCOP West Asia ce va avea loc la Istanbul, Turcia, unde avem încredere că se vor finaliza negocierile şi pentru anumite teritorii din Asia", spune Claudia Stavrositu, director vânzări internaţionale MediaPro Distribution.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Serialul "Pariu cu viaţa" se va difuza anul acesta în Mexic şi Venezuela.
 Vizualizări articol: 715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Serialul "Pariu cu viaţa" se va difuza anul acesta în Mexic şi Venezuela0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei