Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 16 (5223)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Statul pe Facebook şi criticatul în gura mare - printre cele mai enervante obiceiuri la concerte

Actualizarea obsesivă a statusului pe Facebook, fotografiatul cu telefonul mobil sau criticile aduse artiştilor, din mulţime, în gura mare, se numără printre cele mai enervante obiceiuri ale celor care participă la concerte, scrie publicaţia Rolling Stone.

"Dacă mergi la concerte rock înseamnă că, da, te ve întâlni cu o mulţime de oameni a căror ultimă grijă este să fie civilizaţi şi care sunt, cel mai probabil, beţi. Dar se pare că în ultima vreme lucrurile se înrăutăţesc exponenţial. Deficitul de atenţie este la cei mai mici parametri şi numărul de posesori de smartphone-uri face ca un concert să fie mai degrabă un pretext pentru făcut fotografii decât un eveniment de care participanţii să se bucure", scrie Andy Greene în Rolling Stone, una dintre cele mai celebre reviste din lume.

Acesta enumeră şi cele mai enervante obiceiuri ale celor care participă la concerte:

 

1. Să faci fotografii pe durata întregului spectacol

"Înţeleg, vrei să le arăţi prietenilor de pe Facebook sau de pe Twitter că ai fost la un concert tare. Ok, fă o poză, fă două, fă cinci, dar nu face 77!", scrie Greene.

 

2. Să îţi verifici Facebook-ul şi e-mail-ul la fiecare două minute

"Dacă nu eşti chirurg sau pompier, mesajele tale pot aştepta. Trăieşte momentul, bucură-te de spectacol. Ai plătit o grămadă de bani să fii aici. Plus, lumina telefonului tău îi distrage şi pe cei din jur", scrie autorul.

 

3. Să vorbeşti continuu cu prietenii

 

4. Să strigi către trupă numele pieselor pe care vrei să le auzi

"Ok şi eu sper că Morrissey va cânta «There Is A Light That Never Goes Out». Ar fi super. Dar nu mai zbiera. De obicei setlistul este stabilit dinainte aşa că nu prea are sens să te zbaţi ", scrie Greene.

 

5. Să împingi oamenii ca să ajungi în faţa scenei

"De obicei oamenii din faţă şi-au câştigat locurile. Probabil unii au şi dormit în faţa stadionului pentru a sta cât mai aproape de scenă aşa că, atunci când tu dai coate ca să ajungi în faţă eşti doar un nesimţit", mai spune Andy Greene.

 

6. Să te îmbeţi atât de tare încât să vomiţi

"La fiecare concert mare poţi vedea câte un angajat cu găleata şi mopul în mulţime. Înseamnă că acolo cineva a vomitat. Este rău şi pentru cel ce păţeşte asta dar e şi mai rău pentru cei din jurul lui. Încearcă să nu fii ăla care vomită", spune Greene.

 

7. Să te plângi în gura mare după spectacol că trupa nu a cântat cântecul tău preferat

"Nu toţi artiştii sunt adepţii abordării Rod Stewart/Billy Joel/Tom Petty - să cânte numai hituri. De exemplu, Neil Young şi Van Morrison sunt tipul imprevizibil. Acesta e un lucru bun. Încearcă să te bucuri de lucrurile pe care nu le-ai auzit de 1.000 de ori", sugerează Greene.

 

8. Să filmezi tot show-ul cu iPhone-ul

"Asta îi deranjează pe cei din jurul tău mai rău decât făcutul pozelor şi până la urmă rezultatul este patetic. Ironic este că oamenii au obiceiul să filmeze în timpul pieselor lor preferate şi se concentrează mai mult asupra acestui proces decât asupra bucuriei că ascultă live o melodie care le place. Oricum, în ziua următoare YouTube va fi plin de filmuleţe de doi bani făcute cu telefonul. Chiar nu e nevoie să mai adaugi şi tu unul", explică Greene.

 

9. Să le strigi oamenilor din faţă să stea jos

"E adevărat, asta e o problemă când concertul este într-un spaţiu de tip arenă sau într-o sală închisă - spaţii care atrag oameni de peste - să zicem - 40 de ani. Tensiunea în momente de genul acesta strică buna dispoziţie a tuturor din jur. Încearcă să respecţi următorul lucru: dacă nu vezi, stai în picioare, iar dacă toţi din faţa ta stau jos, stai jos. Până la urmă, suntem împreună la concert", mai spune Andy Greene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Statul pe Facebook şi criticatul în gura mare - printre cele mai enervante obiceiuri la concerte.
 Vizualizări articol: 443 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Statul pe Facebook şi criticatul în gura mare - printre cele mai enervante obiceiuri la concerte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei