Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 15 (5222)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Devotament maxim: Aleargă zeci de kilometri zilnic după cel mai bun prieten al său

Un câine însoţeşte în fiecare zi maşina unui taximetrist din Râmnicu Vâlcea. Câinele se numeşte Florică şi aleargă pe lângă taximetru la toate cursele.

Deşi are un stăpân, animalul se prezintă zilnic la "program", alergând aproximativ 40 de kilometri pe lângă maşină.

"Se ştie deja, cel mai bun prieten al omului e câinele. A apărut în staţia de taxiuri, unde efectiv m-a îndrăgit pe mine. I-am dat de mâncare şi de atunci nu vrea să se mai despartă de mine şi nu mă scapă din ochi şi mă însoţeşte în toate cursele. Florică «lucrează» cot la cot cu mine şi se vede, după cum puteţi şi voi constata că dimineaţa porneşte în cursă. Iar a doua zi o ia de la capăt. Aleargă pe lângă maşină chiar şi în cursele lungi, de zeci de kilometri. Pe Florică nu-i greu să-l găseşti prin oraş. Îl zăreşti alergând în stânga maşinii mele, aproape de mine, a devenit practic coleg de serviciu. Aleargă zilnic aproape 40 de kilometri pe lângă taxi. Nu se teme de nimic. Nici măcar de celelalte maşini care trec pe lângă el, e un câine devotat, prietenos şi curajos", a declarat taximetristul Ion Iordache.

Câinele Florică e celebru printre taximetriştii din Vâlcea, iar nea Ion Iordache a devenit cunoscut de când e însoţit în toate cursele de prietenul patruped. Animalul nu l-a părăsit pe bărbat nici măcar atunci când şi-a schimbat maşina.

Prietenia dintre ei e una trainică, nu mai poate să scape de el acum, asta e cert, iar câinele îl apără cu multă dragoste. Pe clienţi nu-i latră, nu e niciun pericol pentru oameni, este docil. Dacă îl provoc şi mă apropii de maşina taximetristului şi mă îndepărtez, apoi mă apropii iar, asta de câteva ori, atunci mă latră, dar e un câine cuminte. Şi-a schimbat maşina nea Ion Iordache, dar animalul nu l-a părăsit", a declarat o vecină din staţia de taximetre.

"Programul de lucru" se încheie seara pentru câine, care, după ce nea Ion Iordache se întoarce acasă, pleacă la stăpânii lui.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Devotament maxim: Aleargă zeci de kilometri zilnic după cel mai bun prieten al său.
 Vizualizări articol: 590 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Devotament maxim: Aleargă zeci de kilometri zilnic după cel mai bun prieten al său0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei