Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 10 (5217)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şase reguli de stil valabile în toate timpurile

Stiliştii americani au realizat un top al regulilor de stil care vor rămâne valabile întotdeauna, printre acestea numărându-se şi modul în care trebuie purtat denimul sau lenjeria de corp, scrie msn.com.

Una dintre reguli face referire la cum purtăm denimul. Deşi nu se va demoda niciodată, stiliştii spun că nu este bine să îmbraci haine din denim din cap până în picioare, decât dacă intenţionezi să participi la un rodeo sau să iei lecţii de echitaţie.

Pijamaua este o costumaţie destinată exclusiv somnului, cel mult pentru a lenevi prin casă, şi, indiferent cât de frumoase, sexy, sofisticate sau elegante ar fi, aceste piese nu ar trebui să fie expuse public, spun stiliştii. În China, însă, sunt regiuni unde pijamaua este o costumaţie de stradă, aşa că nu trebuie să te mire dacă vezi tinere plimbându-se la ceas de seară în pijamale pufoase, viu colorate.

O altă regulă de stil este să nu laşi să se vadă dunga chilotului prin fustă sau prin pantaloni. Pantalonii mulaţi sunt sexy, dar tot farmecul dispare în cazul în care lenjeria de corp nu este suficient de fină pentru a rămâne "intimă". În acest sens, stiliştii recomandă purtarea unei lenjerii de corp fără cusături care să iasă în evidenţă.

"Nu purta alb la o nuntă, decât dacă este nunta ta!" - este o regulă de stil care trebuie respectată. Deşi multe dintre invitate şi-ar dori să iasă în evidenţă, atunci când îşi aleg ţinuta ar trebui să îşi amintească faptul că, în acea zi, este rândul miresei să strălucească. Astfel, în semn de respect, ar trebui să îmbrace o altă culoare.

Eleganţa este un semn de bună creştere, dar şi aceasta trebuie adaptată în funcţie de ocazie. Mai rău este însă dacă eşti lipsit de eleganţă. Astfel, puţin dichis nu strică niciodată, chiar şi atunci când faci activităţi înscrise în rutina zilnică. În plus, vei câştiga aprecierea celor din jur.

O ultimă regulă, şi cea mai importantă, spun stiliştii, este regula confortului. Evită să porţi haine sau accesorii care te fac să te simţi mai puţin confortabil, chiar dacă acestea se înscriu în cele mai recente tendinţe ale modei. Până la urmă, dincolo de aspectul estetic, importante sunt încrederea în sine şi confortul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase reguli de stil valabile în toate timpurile.
 Vizualizări articol: 507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şase reguli de stil valabile în toate timpurile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei