Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 4 (5211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fotografii color cu trupa The Beatles, foarte rare, scoase la licitaţie

O serie de fotografii color foarte rare cu grupul The Beatles, realizate în timpul primului turneu susţinut de trupa britanică în Statele Unite, în 1964, vor fi scoase la licitaţie în Marea Britanie, informează huffingtonpost.com.

Fotografiile au fost realizate în timpul turneului pe care trupa britanică l-a susţinut în Statele Unite în 1964, când filmul color era mult prea scump, iar majoritatea imaginilor realizate cu acea ocazie au fost făcute în alb-negru.

Colecţia, alcătuită din 65 de slide-uri color, include imagini cu George Harrison şi faimoasa chitară Rickenbacker a sa, dar şi portrete realizate din planuri apropiate ale celor patru membri ai trupei The Beatles, în timpul conferinţei de presă susţinută la Hotelul Sahara din Las Vegas, iar apoi din timpul concertului susţinut la Convention Centre.

Fotografiile, depozitate până de curând într-o arhivă din Hollywood, au fost realizate de Robert Beck, care a murit în 2002.

Licitaţia va fi organizată de casa Omega Auctions pe 22 martie, la exact 50 de ani de lansarea albumului de debut al trupei The Beatles.

Paul McCartney, John Lennon, George Harrison şi Ringo Starr au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fotografii color cu trupa The Beatles, foarte rare, scoase la licitaţie.
 Vizualizări articol: 507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fotografii color cu trupa The Beatles, foarte rare, scoase la licitaţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei