Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 nov 2012 - Anul XVII, nr. 279 (5184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Care sunt lucrurile pe care bărbaţii nu le cunosc despre jumătatea lor

Un sondaj recent arată că milioane de bărbaţi sunt complet lipsiţi de idei când vine vorba de alegerea unui cadou de Crăciun pentru perechea lor, ignorând aspecte precum numărul de la sutien al soţiei, măsura rochiei sau data de naştere a jumătăţii.

Rezultatele informează că 39 la sută din bărbaţi nu cunosc numărul de sutien al soţiei, în timp ce 23 la sută nu ştiu ce măsură are rochia partenerei. Unii dintre ei nu ştiu nici data ei de naştere, proporţia fiind în cazul acesta de 12 la sută.

Sondajul a arătat, de asemenea, că 34 la sută din bărbaţi nu au idee care este parfumul preferat al perechii, iar 24 la sută nu ştiu magazinul de haine pe care aceasta îl preferă, scrie Daily Mail.

Datele uimesc în continuare, arătând că o proporţie de 11 la sută din bărbaţi nu ştiu culoarea adevărată a părului soţiei, în timp ce 10 la sută dintre ei recunosc că nu pot spune cu ce se ocupă jumătatea lor.

În plus, 40 la sută din numărul cuplurilor s-au destrămat pentru că bărbatul a uitat sau a omis să întrebe despre lucruri pe care ar fi trebuit să le ştie, mai arată studiul, realizat de compania britanică de produse cosmetice Superdrug. Drept urmare, 12 la sută dintre femei au fost nevoie să returneze un cadou care nu le-a plăcut din cauza lipsei de atenţie a partenerului.

 "Rezultatele acestui studiu sunt destul de alarmate", a spus Gemma Mason, manager de marketing pentru Superdrug. "Sunt anumite detalii elementare pe care bărbaţii chiar ar trebui să le ştie despre partenerele lor - în special culoarea ochilor şi culoarea naturală a părului."

"Bărbaţii pot fi iertaţi pentru că nu ştiu pe de rost numărul de telefon al partenerei, dar nu e greu să arunci o privire la măsuţa de toaletă ca să observi ce parfum foloseşte. Crăciunul nu ar trebui să fie tensionat pentru că o femeie primeşte un cadou care o face să se simtă străină faţă de partener", a mai spus Mason.

Pe lângă măsurile de la sutien sau de la rochie, data de naştere sau funcţia ocupată, bărbaţii au probleme şi în a-şi aminti locurile unde jumătăţile lor au mers la şcoală (în proporţie de 28 la sută).

Orice are de-a face cu date provoacă probleme majore, o treime din bărbaţi mărturisind că nu sunt în stare să reţină ziua în care şi-au cunoscut soţia sau iubita.

20 la sută dintre bărbaţi nu au idee cum se numeşte cel mai bun prieten al partenerei şi alţii au recunoscut, în aceeaşi proporţie, că nu ştiau dacă jumătatea suferă de alergii.

Deşi cei mai mulţi bărbaţi s-au arătat neajutoraţi când a fost nevoie să-şi amintească preferinţele partenerei, numărul de la pantof, al doilea prenume, cântecul sau filmul preferat, mai mult de trei sferturi dintre ei au spus că soţia sau iubita lor ar şti, cel mai probabil, totul despre ei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Care sunt lucrurile pe care bărbaţii nu le cunosc despre jumătatea lor.
 Vizualizări articol: 515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Care sunt lucrurile pe care bărbaţii nu le cunosc despre jumătatea lor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei