Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 oct 2012 - Anul XVII, nr. 245 (5150)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băutura-minune de la Coca-Cola: ajută la îngrijirea părului, a unghiilor, a pielii şi la pierderea în greutate

Producătorul gigant de băuturi răcoritoare Coca-Cola se află în parteneriat cu o companie farmaceutică franceză pentru lansarea unei game de băuturi pentru frumuseţe despre care pretinde că ajută la pierderea în greutate şi aduce alte beneficii pentru sănătate.

Mai târziu în această toamnă, Coca-Cola şi producătorul de medicamente Sanofi vor începe vânzarea mărcii Beautific Oenobiol ca parte dintr-o campanie pilot ce va acoperi un număr limitat de magazine din Franţa, informează Daily Mail.

Potrivit unui raport Wall Street Journal, gama de patru băuturi Oenobiol va conţine apă minerală, suc de fructe şi aditivi nutritivi.

Conform descrierii ce va apărea pe ambalaje, produsele "ajută la întărirea firului de păr şi a unghiilor, la pierderea în greutate şi la creşterea energiei".

Cele două companii au confirmat decizia după scurgerea unor informaţii aparţinând sindicatelor Sanofi, conform cărora muncitorii ar fi fost nemulţumiţi de faptul că producătorul farmaceutic a început să vorbească de băuturi pentru frumuseţe la numai o lună după ce a anunţat planurile de reducere a anagajaţilor la un număr de 900.

Anunţul lansării a fost făcut în contextul în care Coca-Cola încearcă să crească vânzările în Europa şi în care, asemenea competitorului Pepsi, lansează mai multe băuturi cu un conţinut redus de calorii.

Mai devreme în acest an, filiala producătoare de băuturi din Franţa a lansat varianta Sprite cu stevia, un îndulcitor natural fără calorii, după ce în 2010 a introdus Fanta cu stevia.

Sanofi, un producător de medicamente cu sediul în Paris, a cumpărat Laboratoire Oenobiol în 2009, o companie care produce suplimente nutriţionale pentru piele şi îngrijirea părului.

Pentru Sanofi, intrarea pe piaţa băuturilor pentru frumuseţe este legată de încercările continue de a-şi creşte oferta de produse fără prescripţie medicală pentru a compensa diminuarea veniturilor, cauzată de competiţia cu producătorii de medicamente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băutura-minune de la Coca-Cola: ajută la îngrijirea părului, a unghiilor, a pielii şi la pierderea în greutate.
 Vizualizări articol: 411 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băutura-minune de la Coca-Cola: ajută la îngrijirea părului, a unghiilor, a pielii şi la pierderea în greutate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei