Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 aug 2012 - Anul XVII, nr. 191 (5096)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reguli pentru bun gust, stil şi eleganţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Publicaţia on line millionlooks.com a alcătuit o listă cu aspectele pe care femeile trebuie să le aibă în vedere pentru a se face remarcate prin bun gust, stil şi eleganţă

Toate femeile îşi doresc să arate bine, dar puţine ştiu cum să pună această dorinţă în practică. Din păcate pentru ele, multe aleg să poarte obiecte vestimentare care nu spun mare lucru sau care nu reuşesc să le definească un stil de apreciat. Creatorii de modă produc colecţii de haine în ideea de a cultiva bunul gust şi inventează tot felul de tendinţe demne de urmat, dar cu toate acestea multe doamne şi domnişoare preferă să poarte obiecte vestimentare lipsite de personalitate, sub pretextul că nu îşi permit hainele scumpe propuse de designeri. Nu contestă nimeni faptul că obiectele haute couture sunt costisitoare, însă nimeni nu ne împiedică să ne creăm un stil vestimentar potrivit, elegant şi chiar şic, cu piese pentru care nu trebuie să ne dăm tot salariul. Important este ca fiecare persoană să înveţe care sunt hainele care o avantajează şi să creeze în jurul acestora o garderobă de invidiat. Secretul pe care fiecare femeie trebuie să îl cunoască este faptul că bunul gust poate fi cultivat şi antrenat. Iată câteva reguli pe care trebuie să le avem în vedere pentru un stil vestimentar caracterizat prin bun gust.

 

Mai puţin înseamnă mai bine

Este foarte posibil să aveţi dulapul plin de haine şi totuşi să nu reuşiţi să vă creaţi un stil vestimentar potrivit. Important nu este numărul pieselor pe care le deţineţi, ci felul în care acestea se pot combina. Pentru a vă asigura succesul în materie de vestimentaţie, secretul este să cumpăraţi piese care să se potrivească unele cu celelalte - astfel vă veţi asigura o garderobă versatilă. Optaţi pentru combinaţii care se asortează. De exemplu, atunci când vă cumpăraţi o pereche de blugi, alegeţi un model care vă avantajează silueta, apoi găsiţi o bluză, un pulover sau o cămaşă care se potrivesc bine cu stilul şi croiala pantalonilor şi, pornind de la această combinaţie, alegeţi încălţăminte, geantă şi accesorii care să vă completeze stilul în mod fericit şi inspirat.

 

Calitatea, cea mai importantă

Stiliştii avertizează că, indiferent cât de mult v-aţi da silinţa, hainele ieftine (implicit de proastă calitate) nu vor arăta niciodată la fel de bine precum cele calitative. Cea mai mare problemă cu hainele ieftine este faptul că, purtându-le, vă faceţi remarcată în mod negativ. Pentru a nu vă afla într-o astfel de situaţie, este indicat să investiţi în câteva piese de calitate, chiar dacă sunt mai scumpe, în loc să vă umpleţi dulapul cu haine şi accesorii ieftine. Nu degeaba se spune că suntem prea săraci ca să cumpărăm haine ieftine - cele de bună calitate sunt o investiţie sigură, care vă vor asigura un stil care cu siguranţă va fi remarcat şi, în plus, vă vor face să vă simţiţi mai bine în propria piele.

 

Economii... inteligente

În ciuda celor spuse anterior, se ştie că femeile nu pot rezista tentaţiei de a cumpăra şi obiecte sau accesorii mai ieftine. Dacă vă încadraţi în această categorie sau dacă pur şi simplu bugetul nu vă permite să achiziţionaţi doar haine scumpe, este important să respectaţi următoarea regulă de aur: nu combinaţi niciodată elemente scumpe cu elemente ieftine. Primele îşi vor pierde din valoare, în timp ce cele din cea de-a doua categorie vor ieși şi mai mult în evidenţă ca fiind lipsite de calitate.

Cu alte cuvinte, dacă vă cumpăraţi blugi de câteva zeci de lei, nu îi purtaţi niciodată împreună cu o bluză din materiale preţioase, deci scumpă, ci optaţi pentru un tricou sau o cămaşă cu o valoare apropiată. Specialiştii vă sfătuiesc să nu vă zgârciţi niciodată la încălţăminte, lenjerie intimă, topuri şi produse cosmetice, însă regulile modei vă permit să optaţi pentru fuste sau pantaloni cu un preţ mai convenabil, cu toate că nici acestea nu trebuie să fie dintre cele mai ieftine produse de pe piaţă.

 

În căutarea armoniei

Femeile au obiceiul de a analiza în cele mai mici detalii ţinuta unei alte reprezentante ale sexului frumos. Acest lucru nu este însă valabil şi în cazul bărbaţilor, aceştia analizând aspectul general al unei doamne şi domnişoare pe care o văd. De exemplu, se poate întâmpla ca o femeie să fie îmbrăcată din cap până în picioare în haine de firmă, dar să nu fie remarcată de domni. În schimb, cineva care poartă o rochie cu un imprimeu care iese în evidenţă (chiar dacă nu este cel mai frumos din lume) în aşa fel încât ţinuta să se armonizeze cu personalitatea ei poate avea mai mult de câştigat în ochii bărbaţilor.
Trebuie să aveţi în vedere faptul că un nume sonor de pe etichetă este mai puţin important decât o haină care vi se potriveşte, cade bine şi vă pune atuurile în evidenţă.

 

Hainele completează personalitatea

Urmaţi sfaturile designerilor şi stiliştilor care spun că hainele trebuie să fie în armonie cu personalitatea şi temperamentul, cu statutul social sau profesional, dar şi cu anotimpul sau ocazia în care sunt purtate. Orice femeie care reuşeşte să obţină această armonie va avea întotdeauna un stil vestimentar elegant şi unic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reguli pentru bun gust, stil şi eleganţă.
 Vizualizări articol: 1157 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reguli pentru bun gust, stil şi eleganţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei