Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 ian 2012 - Anul XVII, nr. 11 (4916)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cinci motive pentru care să potriveşti două culori aprinse într-o ţinută

În loc să alegi o singură culoare pe care să o potriveşti cu alb sau negru într-o ţinută, o idee mai bună este să asociezi două culori vii în aceeaşi ţinută, pentru un aspect mai rafinat şi mai modern, potrivit thefrisky.com.
Alegerea unei singure culori aprinse într-o ţinută cu alb, negru sau o culoare neutră este la îndemână. Însă merită să înveţi să asortezi două culori vii şi să cultivi acest obicei din următoarele motive:

1. Albul şi negrul eclipsează culorile. Dacă porţi o bluză albastru cobalt cu nişte pantaloni marinăreşti negri, va arăta drăguţ, dar dacă asortezi aceeaşi bluză cu o pereche de pantaloni ruginii sau cu o fustă citron, vei străluci. Negrul va fi mereu chic, iar albul are o minunată prospeţime, însă nici una nu pune în lumină celelalte culori.

2. Culorile vii asortate fac ţinuta mai complexă şi mai chic. Potrivirea unor culori vii este un proces complex, iar impresia este pe măsură. Totodată, dacă identifici câteva perechi de culori care îţi vin bine - magenta şi bleumarin, maron roşcat şi violet, coral şi turcoaz - vei primi mai multe complimente. Combinaţiile reuşite de culori aprinse exprimă rafinament.

3. Ţinutele în două culori sunt la modă. O arată noile colecţii, cataloagele, vitrinele şi vedetele, încă din vara anului trecut. Roz cu roşu, muştar cu violet, verde-albăstrui cu portocaliu, astfel de combinaţii de culori strălucitoare sunt peste tot. Chiar dacă nu îţi înnoieşti tot timpul garderoba după ultima modă, dacă ai câteva haine pe care poţi să le asortezi în acest fel, vei fi în trend.

4. Culorile te binedispun. Dacă eşti în stadiul de hibernare în această perioadă, îţi poţi schimba starea de spirit cu o ţinută mai veselă.

5. Combinaţiile de culori aprinse te vor face să îţi reciclezi garderoba. În timp ce pantalonii negri sau cămăşile albe se uzează, o mulţime de piese colorate stau degeaba în şifonier. Combinarea culorilor te va determina să porţi din nou hainele pe care ai uitat că le ai.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci motive pentru care să potriveşti două culori aprinse într-o ţinută.
 Vizualizări articol: 626 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci motive pentru care să potriveşti două culori aprinse într-o ţinută0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei