Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 dec 2011 - Anul XVI, nr. 298 (4896)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jurnalistă britanică, reţinută pentru că ar fi dat mită poliţiei în schimbul informaţiilor

Poliţia britanică, ce anchetează scandalul interceptărilor telefonice orchestrate de publicaţia News of the World, a anunţat joi arestarea unei jurnaliste suspectate că a dat mită unor poliţişti în schimbul informaţiilor, relatează AFP.

Potrivit presei britanice, este vorba despre Lucy Panton, care era şefa serviciului de informaţii generale al NoW şi este căsătorită cu un detectiv de poliţie.

Jurnalista de 37 de ani a fost arestată joi, interogată, apoi eliberată sub cauţiune câteva ore mai târziu, potrivit poliţiei, care o suspectează că a "plătit ofiţeri de poliţie pentru a obţine informaţii".

Ea este cea de-a şaptea persoană arestată în cadrul anchetei "Operation Elveden" privind acordarea de mită unor poliţişti, efectuată în paralel cu o altă anchetă privind interceptările telefonice propriu-zise, "Operation Weeting". Până în prezent, poliţia a efectuat 18 arestări în cadrul celei de-a doua anchete.

Tabloidul News of the World, care era cea mai vândută publicaţie britanică, proprietatea magnatului americano-australian Rupert Murdoch, a fost închis în iulie, din cauza scandalului interceptărilor, care a implicat de asemenea clasa politică şi poliţia.

Conform poliţiei, tabloidul duminical a interceptat 800 de persoane în anii 2000. Printre acestea figurau personalităţi precum artişti şi membri ai familiei regale, dar şi simpli cetăţeni intraţi în atenţia publică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jurnalistă britanică, reţinută pentru că ar fi dat mită poliţiei în schimbul informaţiilor.
 Vizualizări articol: 501 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jurnalistă britanică, reţinută pentru că ar fi dat mită poliţiei în schimbul informaţiilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei