Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 dec 2011 - Anul XVI, nr. 294 (4892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cum să te bucuri de cumpărăturile de sărbători, fără să faci o gaură prea mare în buget

Într-o perioadă de cumpărături intense, este important să ai grijă să nu depăşeşti un anumit buget şi să nu faci datorii, dar şi să cumperi cu plăcere cadourile pe care doreşti să le oferi. Iată câteva idei să-ţi ţii sub control cheltuielile de sărbători, potrivit Yahoo Shine.

Banii reprezintă o sursă de stres în această perioadă în care trebuie să cumperi cadouri la jumătate din oamenii pe care îi cunoşti, pregăteşti petreceri la tine acasă şi mergi la diverse evenimente în familie.

Chiar dacă ai început deja cheltuielile de sărbători odată cu venirea lui Moş Nicolae, nu este prea târziu să îţi planifici bugetul de acum. Poţi să faci o listă cu angajamentele pe care le ai de sărbători şi să te gândeşti dinainte ce cadouri vrei să cumperi. Cumpără cât mai multe o dată şi păstrează-le pentru momentul potrivit, pentru a nu fi nevoit să găseşti ceva în ultimul moment, în drum spre o petrecere, cheltuind astfel mai mult. Aceste pregătiri vor reduce şi din agitaţia şi stresul resimţite în această perioadă.

Partea bună în această perioadă de criză este valorizarea cadourilor cu o semnificaţie, în dauna celor scumpe. Aşa că, atunci când te gândeşti ce cadou să îi iei fiecărei persoane dragi, nu te întreba ce ar impresiona-o, ci mai degrabă ce ar face-o să zâmbească. Şi fă acest lucru înainte să ajungi la mall, pentru că acolo rişti să devii confuz. Un cadou care înseamnă ceva arată că îl cunoşti pe cel căruia i-l oferi şi că ai fost atent la dorinţele şi nevoile acestuia, ceea ce este mult mai important decât valoarea materială a cadoului.

Pentru că şi cele mai calculate persoane ajung uneori să depăşească limita stabilită pentru anumite cheltuieli, este bine să ai pregătit un plan de economii pe care să îl pui în aplicare începând cu 1 ianuarie. Vei fi mai relaxat şi te vei bucura de cumpărăturile din sezonul cadourilor simţindu-te mai puţin vinovat, dacă ştii că te vei redresa apoi într-un anumit termen.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum să te bucuri de cumpărăturile de sărbători, fără să faci o gaură prea mare în buget.
 Vizualizări articol: 644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cum să te bucuri de cumpărăturile de sărbători, fără să faci o gaură prea mare în buget0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei