Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 dec 2011 - Anul XVI, nr. 286 (4884)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ce minciuni mai spun bărbaţii...

Un bărbat minte, în medie, de şase ori pe zi - adică de două ori mai des decât o femeie. Cu alte cuvinte, într-o zi-lumină, un bărbat „înfloreşte” şi inventează câte ceva la fiecare două ore - pentru a ascunde adevărul, pentru a se proteja de furia interlocutorului, pentru a se distra, fie pentru a se lăuda.
Aceste minciuni pot fi şi grave, menite să mascheze un lucru rău despre care nu vor să se afle, însă în general este vorba doar de minciuni relativ inofensive. Iată cinci minciuni pe care orice bărbat le-a rostit cel puţin o dată în viaţă.

„Sunt blocat în trafic”
Bărbaţii îşi imaginează că este mult mai simplu să spună această minciună atunci când întârzie - la serviciu sau acasă - decât să încerce să explice adevăratul motiv al întârzierii.
Ciudat este însă că, din comoditate, domnii folosesc această minciună chiar şi atunci când ceea ce i-a reţinut pe drum este un lucru rezonabil şi perfect justificat.


„Nu a costat aşa de mult...”
Bărbaţii sunt nişte copii mai mari care sunt pasionaţi de noutăţile din domeniul tehnologiei. Această minciună este invocată de fiecare dată când el îşi cumpără vreun obiect de acest gen fără să îi ceară sfatul partenerei. Sau, este posibil să mintă în legătură cu preţul adevărat al respectivului obiect doar ca să demonstreze că poate fi şi responsabil atunci când vine vorba de finanţe. Ce nu ştiu bărbaţii este că femeile sunt mai informate decât ei în legătură cu preţurile, deci nu pot fi uşor duse de nas.

„Ajung imediat”
Domnii scot această minciună la înaintare de fiecare dată când trebuie să participe, alături de parteneră, la un eveniment la care nu vor să apară - de exemplu o cină împreună cu familia ei. Când auziţi cuvintele „Ajung imediat”, rostite pe un ton ironic, trebuie să ştiţi că el este bosumflat pe această temă şi încearcă să tragă de timp în speranţa că poate va fi scutit de obligaţia respectivă.


„Nu am băut prea mult”
Această minciună poate fi un semnal de alarmă pentru o problemă serioasă, care, dacă există, vă poate afecta nu doar relaţia, ci întreaga viaţă. Dacă iubitul vă spune des că nu a băut prea mult, deşi îl vedeţi că abia se ţine pe picioare, este posibil ca el să aibă o problemă cu alcoolul. Dacă doar ocazional invocă această minciună după o noapte petrecută „cu băieţii”, atunci îi este ruşine sau teamă de reacţia pe care ar putea să o provoace.


„Nu, dragă, rochia aia nu te face să pari grasă!”
Este răspunsul la o întrebare pe care orice bărbat o consideră o capcană. Pentru că domnii ştiu că femeile au o problemă cu silueta, au învăţat să dea acest răspuns standard de fiecare dată când li se cere părerea.
Nu vă supăraţi deci pe el, chiar dacă, cel mai probabil vă minte. Apreciaţi gestul, iar dacă vreţi o părere sinceră, mai bine întrebaţi-vă prietenele.


(Click News)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce minciuni mai spun bărbaţii....
 Vizualizări articol: 636 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce minciuni mai spun bărbaţii...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei