Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 dec 2011 - Anul XVI, nr. 285 (4883)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Finala celui de-al 12-lea sezon "Dansez pentru tine" are premii de 160.000 de euro

Finala celui de-al 12-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", ce va fi difuzată diseară la Pro TV, va avea premii în valoare totală de 160.000 de euro, informează televiziunea.

Vineri seară, de la ora 20.30, la Pro TV, va fi ultima reprezentaţie a celui de-al doisprezecelea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", un adevărat regal de spectacol, dans, premii şi visuri împlinite. O finală plină de spectaculozitate şi suspans între cele mai bune trei perechi ale sezonului - Pepe, Jojo, Catrinel Sandu şi partenerii lor -, dansuri inedite şi pline de culoare ale căror protagonişti vor fi vedete mult iubite din România, premii care aşteaptă să-şi găsească posesorii şi multe visuri împlinite, toate vor face din seara de vineri un adevărat "festin" al eleganţei.

Peste 160.000 de euro vor împărţi în ultima ediţie a acestui sezon "Dansez pentru tine". Publicul telespectator va decide în urma numerelor de musical, hip-hop si a coregrafiilor de flamenco din concurs care dintre cele trei perechi rămase în ultima rundă a competiţiei merită premiul I, de 60.000 de euro, premiul al doilea, de 20.000 de euro, şi premiul al treilea, de 15.000 de euro.

În acest ultim act al concursului, toate perechile vor fi învingătoare. În afară de cele trei premii principale ale concursului, alte premii îşi vor căuta în paşi de dans posesorii.

Înainte de a cădea cortina peste cel de-al doisprezecelea sezon, ringul de dans va primi, în ultima seară de spectacol numai coregrafii şi perechi alese. Mihai Petre şi Elwira Duda vor prezenta o rumba plină de pasiune şi sensibilitate. Laura Cosoi şi Bogdan Boanta vor reveni şi ei în ring pentru un dans special şi plin de erotism. Andreea Bălan şi Petrişor Ruge vor readuce faimoasele lor acrobaţii în platoul emisiunii, pe freestyle, cu piesa binecunoscută "Lasă-mă papa la mare!".

Câştigătorii sezonului al unsprezecelea al emisiunii, Corina Bud şi Edi Vasile, vor reveni în atenţia telespectatorilor cu o coregrafie sexy, pe ultima piesă semnată Corina Bud, "Monkey Funky". Ocupanţii locului al patrulea în acest sezon, Aylin şi Ovidiu, vor dansa şi ei alături de opt copii de la o şcoală de balet un dans ce va amesteca elemente de dans contemporan cu balet clasic.

Alex de la trupa Zero va reveni în ringul de dans alături de partenera sa din acest sezon, Cornelia, pentru a dansa pe cea mai recentă piesă a formaţiei sale. Roxana Ionescu îşi va lua de braţ fostul partener, pe Ştefan Rebeja, pentru a impresiona cu un cha-cha mixat cu reggaeton. Şi prezentatorul de la "Vocea României", Pavel Bartoş, va face din nou spectacol în paşi de dans alături de fosta sa coregrafa, Vica, cu un pasaj din musicalul "Scripcarul de pe acoperiş". Sensibila Vica va dansa şi alături de năstruşnicul membru al baletului Vova, pe o piesă a trupei Zdob şi Zdub.

Publicul prezent în platou, juriul şi telespectatorii se vor putea delecta şi cu câteva coregrafii desprinse parcă dintr-un tablou de familie. Înainte de a-şi lua rămas bun de la aventura "Dansez pentru tine", toţi cei opt concurenţi, care au învăţat aici că visurile se pot transforma în realitate dacă îţi doreşti cu adevărat, vor face o coregrafie împreună. Şi cele opt vedete participante la competiţia de dans cu numărul 12 îşi vor lua la revedere de la experienţa căreia i s-au dedicat trup şi suflet, zi si noapte, în ultimele luni, printr-un dans special. Nici coregrafii nu se vor lăsa mai prejos, astfel că, dacă va fi dansul concurenţilor şi dansul vedetelor, de ce să nu fie şi un impresionant dans al coregrafilor acestui sezon.

Seara de spectacol va fi completată şi presărată de strălucire de nenumarate momente speciale, energice şi elaborate ale baletului emisiunii, coordonat de Edi Stancu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Finala celui de-al 12-lea sezon "Dansez pentru tine" are premii de 160.000 de euro.
 Vizualizări articol: 655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Finala celui de-al 12-lea sezon "Dansez pentru tine" are premii de 160.000 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei