Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 sep 2011 - Anul XVI, nr. 225 (4823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ochii, armă de seducţie datorită genelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poate nu vă vine să credeţi, însă genele sunt foarte importante pentru aspectul general al feţei, şi asta tocmai pentru că ele sunt cele care atrag (sau nu) atenţia asupra ochilor - despre care ştim bine că sunt oglinda sufletului. Dacă Mama Natură nu v-a înzestrat cu gene lungi, dese şi întoarse, ca de căprioară, dar nici nu sunteţi adepta aplicării de artificii exagerate, nu disperaţi. Învăţaţi, în schimb, cum să vă îngrijiţi genele pentru a fi sigură că veţi cuceri pe oricine dintr-o privire.
Dacă aţi observat că în ultimul timp genele dumneavoastră sunt foarte fragile, se rup şi cad, primul lucru pe care trebuie să îl faceţi este să descoperiţi care sunt cauzele acestei probleme. Motivele pentru fragilizarea genelor sunt destul de variate - cele mai des întâlnite fiind îngrijirea defectuoasă a genelor şi folosirea unor produse de machiaj de proastă calitate. Mai există însă posibilitatea ca starea genelor să reflecte o problemă de sănătate a ochilor. Aceasta din urmă necesită un consult la un oftalmolog, care îşi poate da seama de elementele care cauzează aceste probleme.
În schimb, dacă fragilizarea genelor apare din cauza faptului că ele nu se bucură de suficientă îngrijire, atunci este timpul să luaţi măsuri.

 

Îngrijirea genelor

Hrănirea şi hidratarea genelor reprezintă primii paşi care trebuie făcuţi în procesul de îngrijire. Cele mai bune remedii vă stau la îndemână, pentru că genele se îngrijesc foarte bine cu diverse uleiuri şi uleiuri esenţiale, ca de exemplu uleiul de măsline, de migdale, de nucă de cocos şi cel de brusture. Mai mult decât atât, rezistenţa genelor va fi sporită semnificativ dacă ele sunt tratate cu un amestec de ulei esenţial îmbunătăţit cu vitaminele A şi E. Cosmeticienii recomandă ca, pentru rezultate spectaculoase, aceste amestecuri de uleiuri esenţiale şi vitamine să fie aplicate zilnic pe gene, cu ajutorul unei periuţe curate (asemănătoare cu cea cu care aplicaţi rimelul).
Nu puteţi însă avea gene frumoase dacă nu aveţi grijă şi de ochii dumneavoastră. De exemplu, cearcănele, pungile de sub ochi sau pleoapele umflate strică aspectul general al ochilor şi, în special, al genelor. Pentru a evita astfel de probleme, îngrijiţi-vă tenul foarte bine. Aplicaţi în mod regulat măşti faciale formate din felii foarte subţiri de castravete sau puneţi direct pe ochi rondele de cartofi cruzi ori comprese cu pliculeţe de ceai sau plante cu efect calmant. Astfel de tratamente vă vor ajuta să scăpaţi rapid şi fără efort de pungile inestetice de sub ochi şi vor reduce inflamarea pleoapelor, provocată de oboseală sau de lipsa de somn.

 

Rimelul, esenţial pentru o privire de gazelă

Fără îndoială, nu ar avea nici un rost să vorbim despre gene dacă nu am aduce în discuţie şi rimelul, produsul cosmetic fără de care nici un machiaj nu este perfect. Pentru ca rimelul pe care îl folosiţi să fie perfect, este bine ca el să fie ales în funcţie de tipul de gene pe care îl aveţi.
Norocoase sunt doamnele şi domnişoarele care au gene lungi şi dese - pentru ele rimelul este doar pentru definire. În schimb, dacă genele dumneavoastră sunt scurte şi subţiri, veţi avea nevoie de rimel cu efect de alungire şi volum; dacă aveţi gene lungi, dar subţiri şi rare, cel mai bun rimel este cel cu efect de volum şi ondulare (acest tip de mascara are aplicator cu perie spiralată); dacă genele sunt scurte, dar groase, aveţi nevoie de rimel cu efect de alungire.
Dacă ochii dumneavoastră sunt sensibili, este bine să optaţi pentru produse cosmetice speciale, care nu conţin substanţe care ar putea produce iritaţii, iar dacă ochii sunt foarte lăcrimoşi, cel mai bine ar fi să folosiţi un rimel rezistent la apă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ochii, armă de seducţie datorită genelor.
 Vizualizări articol: 582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ochii, armă de seducţie datorită genelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei