Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 sep 2011 - Anul XVI, nr. 214 (4812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Twitter are peste 100 de milioane de utilizatori activi

Site-ul de microblogging Twitter a anunţat, joi, că are peste 100 de milioane de utilizatori activi, care se conectează pe site cel puţin o dată pe lună, informează AFP.

Potrivit reprezentanţilor companiei, un număr din ce în ce mai mare de utilizatori se conectează de pe telefonul mobil.

"Avem o creştere formidabilă pe mobil", a declarat Dick Costolo, director general, specificând că este vorba de o creştere de 40% a numărului de utilizatori care accesează site-ul de pe telefonul mobil.

Pe de altă parte, numărul de utilizatori activi ai Twitter a crescut cu 82% de la începutul lui 2011, dintre care 40% vor doar să citească mesajele altora, fără să publice nimic.

De asemenea, potrivit lui Costolo, site-ul twitter.com are în prezent peste 400 de milioane de vizite lunar, faţă de 250 de milioane, la începutul anului.

În ceea ce priveşte numărul de mesaje publicate pe Twitter, Costolo a precizat că sunt, în medie, 230 de milioane de texte de acest tip postate în fiecare zi, în creştere cu 110% faţă de începutul anului.

Totodată, Costolo a subliniat faptul că Twitter, care, luna trecută, a anunţat că va primi noi finanţări, în valoare de 400 de milioane de dolari, nu simte nicio presiune în ceea ce priveşte listarea la bursă. "Noi vrem să rămânem independenţi, nu să fim supuşi (fluctuaţiilor, n.r.) pieţelor", a spus Costolo.

Twitter a luat naştere în urmă cu cinci ani. Din octombrie 2009, motoarele de căutare Google şi Bing (creat de compania Microsoft) au integrat în meniul lor platforma Twitter.

Twitter are peste 370 de angajaţi şi face aproape în fiecare săptămână alte angajări. Sediul general se află la San Francisco, dar are şi câteva filiale la New York, Chicago, Los Angeles şi Washington. Statutul companiei a fost înregistrat în aprilie 2007, de cofondatorii Biz Stone, Evan Williams şi Jack Dorsey.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Twitter are peste 100 de milioane de utilizatori activi.
 Vizualizări articol: 412 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Twitter are peste 100 de milioane de utilizatori activi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei