Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 aug 2011 - Anul XVI, nr. 204 (4802)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drama "The Help" s-a menţinut pe prima poziţie în box office-ul nord-american

Drama "The Help", care prezintă viaţa servitorilor afro-americani înainte de apariţia mişcării pentru drepturile civile, s-a menţinut pe prima poziţie în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de societatea Exhibitor Relations.

Potrivit AFP, această dramă, regizată de Tate Taylor şi avându-le în distribuţie pe actriţele Bryce Dallas Howard, Emma Stone şi Viola Davis, prezintă modul în care regulile nescrise dintr-un orăşel din sudul Americii, din anii 1960, sunt zguduite de trei femei curajoase care leagă o prietenie neaşteptată. Filmul a generat încasări de 14,3 milioane de dolari de vineri până duminică, în cinematografele nord-americane.

Lungmetrajul "Columbiana", regizat de Olivier Megaton şi cu Zoe Saldana într-unul dintre rolurile principale, a debutat pe locul al doilea, cu încasări de 10,3 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea unei fetiţe columbiene în vârstă de nouă ani care asistă la asasinarea părinţilor ei şi care va deveni la rândul ei asasin profesionist.

Pe locul al treilea se află un alt film care a intrat în cinematografele nord-americane weekend-ul trecut - thrillerul horror "Don't Be Afraid of the Dark", regizat de Guillermo del Toro, în care joacă şi Katie Holmes. Acest film de groază, despre o fetiţă care aude vocile unor creaturi ciudate în casa în care s-a mutat alături de tatăl ei şi de noua iubită a acestuia, a obţinut încasări de 8,7 milioane de dolari.

Thrillerul SF "Planeta Maimuţelor: Invazia/ Rise of the Planet of the Apes", lansat la 43 de ani de la primul film din serie, a coborât pe poziţia a patra, cu încasări de 8,6 milioane de dolari. Această nouă ecranizare din franciza "Planeta maimuţelor" - a opta de la prima, realizată de Franklin J. Schaffner în 1968 - are acţiunea plasată în epoca actuală şi prezintă felul în care primatele au reuşit să preia controlul asupra civilizaţiei umane. În film joacă James Franco, Freida Pinto, John Lithgow, Brian Cox, Tom Felton şi Andy Serkis.

Pe locul al cincilea se află comedia "Our Idiot Brother", lansată la sfârşitul săptămânii trecute în America de Nord. Această comedie, despre un idealist care apare pe neaşteptate şi tulbură vieţile surorilor sale, a avut încasări de 6,6 milioane de dolari.

Filmul de acţiune "Spy Kids: All the Time in the World", o continuare în 3D a precedentelor două pelicule din această serie, cu Antonio Banderas şi Jessica Alba în rolurile principale, a pierdut trei locuri şi a coborât pe poziţia a şasea, cu încasări de 5,7 milioane de dolari.

Animaţia "Ştrumfii/ The Smurfs", care prezintă aventurile acestor mici creaturi albastre la New York, a coborât de pe a cincea pe a şaptea poziţie, cu încasări de 4,8 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul SF de aventuri "Conan 3D/ Conan the Barbarian", care prezintă bătălia epică pe care legendarul luptător - interpretat de Jason Momoa - o duce contra unei puteri malefice supranaturale, a coborât de pe locul al patrulea pe poziţia a opta în box office-ul nord-american, cu încasări de 3,1 milioane de dolari.

Comedia horror "Noapte de groază/ Fright Night", un film despre sosirea într-un cartier liniştit a unui vampir, interpretat de Colin Farrell, a coborât de pe locul al şaselea pe poziţia a noua, cu încasări de 3 milioane de dolari.

Comedia romantică "One Day", cu Anne Hathaway şi Jim Sturgess, încheie topul zece al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a obţinut încasări de 2,9 milioane de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drama "The Help" s-a menţinut pe prima poziţie în box office-ul nord-american.
 Vizualizări articol: 415 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drama "The Help" s-a menţinut pe prima poziţie în box office-ul nord-american0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei