Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 aug 2011 - Anul XVI, nr. 200 (4798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Care sunt cele mai nefericite soţii din Europa

Soţiile italiene sunt cele mai nefericite femei din Europa, potrivit unui studiu recent ce a analizat gradul de insatisfacţie al femeilor căsătorite din mai multe state europene, în ceea ce priveşte diverse aspecte de viaţă, precum îngrijirea copiilor şi bunăstarea socială.

Studiul, realizat de Women & Quality Of Life pe un eşantion de 4.000 de femei europene, arată că 76% dintre soţiile italiene sunt nefericite(cu 2,5% mai multe faţă de anul trecut), informează news.sky.com.

Gradul de insatisfacţie în rândul soţiilor spaniole a fost de 63%, pentru cele din Franţa, de 57%, pentru cele britanice, de 51%, iar pentru cele din Germania, de 47%.

Studiul a fost coordonat de doctorul în psihologie Serenella Salomoni şi a publicat mai multe sondaje referitoare la problemele cu care se confruntă femeile europene.

Astfel, circa 46% dintre nevestele italiene au declarat că sunt îngrijorate din cauza crizei economice şi a scăderii puterii lor de cumpărare. Ele au criticat, totodată, lipsa locurilor de muncă cu jumătate de normă, care ar fi putut să le ajute să obţină mai uşor un anumit echilibru între responsabilităţile profesionale şi cele din viaţa personală.

Nevestele italiene s-au declarat, totodată, nemulţumite în procent de 24% din cauza nivelului scăzut al bunăstării sociale, 23% sunt supărate din cauza lipsei locurilor din creşele pentru copii, iar 21% sunt nemulţumite din cauza accesului dificil la serviciile medicale.

Jumătate dintre femeile italiene au spus că, dacă ar lua-o de la capăt, nu ar mai fi dispuse să se căsătorească, iar două treimi dintre ele au spus că nu ar mai face copii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Care sunt cele mai nefericite soţii din Europa.
 Vizualizări articol: 738 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Care sunt cele mai nefericite soţii din Europa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei