Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 ian 2011 - Anul XVI, nr. 18 (4616)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Liam Gallagher suferă de psoriazis

Liam Gallagher, fostul membru al formaţiei Oasis, suferă de psoriazis, starea sa fiind atât de gravă încât un fan a confundat mătreaţa de pe scalpul artistului cu cocaina, informează contactmusic.com.

Fostul star al formaţiei Oasis a vorbit deschis despre boala sa, mărturisind că întregul său corp este acoperit de inflamaţii roşiatice, foarte sensibile.

Gallagher a mai spus că această problemă dermatologică a cauzat un incident bizar cu un fan, care a văzut mătreaţa care îi cade de pe cap şi s-a apropiat să inhaleze particulele albe crezând că este vorba de cocaină.

"Am probleme cu pielea. Am psoriazs pe tot corpul. Mai puţin pe faţă şi, din când în când, îmi apare şi pe cap", a mărturisit artistul.

Psoriazisul este o boală care se manifestă prin regenerarea foarte rapidă a celulelor pielii. În mod normal, pielea se înnoieşte odată la 30 de zile, acesta fiind intervalul în care celula din stratul profund străbate celelalte straturi pentru a lua locul altei celule ce a fost descuamată. În psoriazis, acest interval este foarte scurt, de numai trei zile, în consecinţă, pe piele apar porţiuni, numite placarde, colorate în roşu, care adesea provoacă mâncărimi. Odată ajunse la suprafaţă, celulele mor ca şi celelalte, dar din cauza că acest ciclu are loc într-un interval atât de scurt, vor fi atât de multe celule încât zonele afectate se albesc de celule moarte, descuamate.

Trupa Beady Eye, înfiinţată de Liam Gallagher în 2009, după destrămarea grupului Oasis, şi-a lansat în luna noiembrie 2010 primul single, intitulat "Bring The Light".

De la destrămarea trupei Oasis, în august 2009, Liam Gallagher a apărut destul de des în public, de cele mai multe ori, însă, pentru a-şi promova propria linie vestimentară.

Fraţii Liam şi Noel Gallagher s-au certat în vara anului 2009, iar Noel a părăsit grupul Oasis cu puţin timp înainte de un concert pe care grupul ar fi trebuit să îl susţină la Paris, declarând că nu mai poate colabora cu fratele său Liam.

Ulterior, Liam Gallagher a anunţat numele noului său grup, Beady Eye, din care fac parte Gem Archer, Andy Bell şi Chris Sharrock, foştii săi colegi din Oasis. Totodată, solistul britanic a anunţat că va înregistra în noua componenţă un material discografic original.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liam Gallagher suferă de psoriazis.
 Vizualizări articol: 621 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liam Gallagher suferă de psoriazis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei