Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 ian 2011 - Anul XVI, nr. 13 (4611)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aretha Franklin vrea ca rolul său pe marele ecran să fie interpretat de Halle Berry

Cântăreaţa americană Aretha Franklin a declarat că îşi doreşte ca rolul principal într-un film inspirat din viaţa ei să fie interpretat de actriţa Halle Berry, informează hollywoodreporter.com.

Halle Berry a câştigat, în anul 2000, un Glob de Aur pentru rolul principal dintr-un film inspirat din viaţa şi cariera artistei Dorothy Dandridge.

Potrivit cântăreţei Aretha Franklin, actriţa americană ar putea juca din nou într-un film inspirat din viaţa unei celebrităţi, fiind vorba chiar despre ea.

Aretha Franklin, care s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate în ultimele luni, a discutat la telefon cu prezentatoarea emisiunii "Wendy Williams Show" despre planurile sale de viitor şi despre acest film inspirat din viaţa ei.

"În ultimii patru ani am tot discutat despre acest proiect şi am primit o serie de oferte, dar, din nefericire, nu erau oferte bune. Acum, în sfârşit, am ceva concret pe masă", a declarat diva americană.

Rugată să precizeze numele actriţei pe care şi-ar dori să o vadă jucând personajul principal în acest film, Aretha Franklin a declarat: "Halle Berry este alegerea mea pentru rolul Aretha. Mai există o altă Aretha în film, în anii de tinereţe, iar actriţa pentru acest rol nu a fost încă aleasă".

În luna septembrie a anului trecut, "Regina muzicii soul" a precizat într-un comunicat de presă care sunt alegerile sale în privinţa "distribuţiei ideale" dintr-un film inspirat din volumul ei de memorii, intitulat "Aretha: From These Roots". Pe această listă se regăsesc nume de marcă de la Hollywood: Halle Berry - în rolul Aretha, Denzel Washington - în rolul tatălui cântăreţei şi Terrence Howard - în rolul cântăreţului Smokey Robinson.

Potrivit aceluiaşi comunicat de presă, actorii citaţi s-au declarat "entuziasmaţi în legătură cu acest proiect şi au fost de acord să joace aceste roluri, în urma unor negocieri viitoare".

Halle Berry, în vârstă de 44 de ani, a câştigat premiul Oscar în 2003, pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball", devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie. Actriţa a apărut în 2007 în filmul "Pierderi dureroase/ Things We Lost in the Fire", iar în 2009 a încheiat filmările pentru lungmetrajul "Frankie şi Alice", despre o femeie care suferă de personalitate multiplă.

Cântăreaţa americană Aretha Franklin, despre care presa americană afirmă că suferă de cancer pancreatic, a fost internată într-o clinică din oraşul Denver unde a suportat la începutul lunii decembrie o intervenţie chirurgicală. Aretha Franklin, în vârstă de 68 de ani, nu a făcut publică denumirea bolii cu care a fost diagnosticată.

Artista americană, celebră pentru mai multe hituri din anii 1960, precum "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman", "Chain of Fools" şi "Respect", a continuat să concerteze, să înregistreze şi să plece în turnee, fără întrerupere, timp de peste patru decenii, până în octombrie 2010.

Aretha Franklin, supranumită "Regina muzicii soul", a câştigat 20 de premii Grammy, dintre care opt au fost consecutive, între anii 1968 şi 1975, perioadă în care trofeul pentru cea mai bună solistă R&B a fost numit în glumă de ziarişti "Premiul Aretha".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aretha Franklin vrea ca rolul său pe marele ecran să fie interpretat de Halle Berry.
 Vizualizări articol: 537 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aretha Franklin vrea ca rolul său pe marele ecran să fie interpretat de Halle Berry0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei