Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 ian 2011 - Anul XVI, nr. 11 (4609)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cântăreaţa Etta James, diagnosticată cu demenţă şi leucemie

Cântăreaţa americană Etta James, în vârstă de 72 de ani, a fost diagnosticată cu demenţă şi urmează şi un tratament contra leucemiei, informează hollywoodreporter.com.

Starea de sănătate a renumitei cântăreţe a fost descrisă într-o serie de documente oficiale prezentate în faţa Curţii Superioare din Riverside County de către Artis Mills, soţul artistei, care încearcă să obţină prin decizie judecătorească controlul asupra averii soţiei sale, evaluată de experţi la peste un milion de dolari.

Potrivit publicaţiei The Press-Enterprise din Riverside County (statul California, n.r.), medicul Elaine James dintr-o clinică din Beverly Hills a dezvăluit în acele documente că Etta James, în vârstă de 72 de ani, nu mai poate să se semneze şi are nevoie de ajutor atunci când trebuie să mănânce, să se îmbrace şi să facă baie.

Etta James nu a mai apărut pe scenă de la începutul anului 2010.

Etta James, al cărei nume real este Jamesetta Hawkins, este o cântăreaţă americană de jazz, blues şi R&B, născută la Los Angeles, pe 25 ianuarie 1938. De-a lungul unei cariere impresionante, Etta James a fost recompensată cu patru premii Grammy şi 17 Blues Music Awards. A fost inclusă în Rock & Roll Hall of Fame în 1993, în Blues Hall of Fame în 2001 şi de două ori în Grammy Hall of Fame - în 1999 şi în 2008.

Cea mai celebră piesă a Ettei James este balada "At Last", lansată în 1961 şi folosită de foarte multe ori de atunci ca muzică de acompaniament pe coloanele sonore ale unor filme şi reclame radiofonice şi spoturi televizate.

În filmul "Cadillac Records" (2008), care retrasează istoria muzicii blues din Chicago-ul anilor '50, cântăreaţa Beyonce Knowles deţine unul dintre rolurile principale, interpretând-o pe Etta James.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cântăreaţa Etta James, diagnosticată cu demenţă şi leucemie.
 Vizualizări articol: 708 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cântăreaţa Etta James, diagnosticată cu demenţă şi leucemie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei