Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 ian 2011 - Anul XVI, nr. 4 (4602)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ioana Ginghină, Ioana Maria Moldovan şi Ioan Isaiu îşi petrec Sfântul Ion în familie şi cu prietenii

Ioana Ginghină, Ioana Maria Moldovan, Ioana Picoş şi Ioan Isaiu îşi vor petrece sărbătoarea de Sfântul Ion cu familia şi cu prietenii, la muncă, la munte sau acasă, informează postul Acasă.

Sfântul Ion este o zi importantă pentru vedetele Acasă care îşi serbează onomastica. Fie că se numesc Ion sau Ioana, vedetele Acasă sunt pregătite să se distreze şi să-şi celebreze ziua onomastică alături de prieteni şi familie, la munte, la muncă sau acasă.

Aflată încă în vacanţă, actriţa Ioana Ginghină, interpreta Fatimei din "Iubire şi onoare", telenovela care revine din 24 ianuarie pe postul Acasă, are un motiv dublu de petrecere. Fiica ei, Ruxandra Ioana, îşi serbează şi ea ziua onomastică.

Actriţa nu ştie încă ce cadou o să primească, însă Ioana Ginghină are deja pregătit darul pentru fetiţa ei. "I-am luat Ruxandrei o pisică pe care şi-o dorea foarte mult. Nu este una reală, ci una de jucărie care toarce, miaună, scoate tot felul de sunete şi după care Ruxandra este înnebunită. Îmi place foarte mult să-mi petrec ziua numelui alături de prieteni dragi aşa că vom merge cu verii mei, care au un băieţel, la un loc de joacă pentru copii, unde noi vom ciocni un pahar de vin fiert iar cei mici se vor distra", spune Ioana Ginghină.

Mare maestru în arta gătitului, Ioan Isaiu, interpretul lui Dan Stuttman din telenovela "Iubire şi onoare", îşi cheamă, de Sfântul Ion, prietenii la un grătar delicios. "Am o tradiţie, de Sfântul Ion ne adunăm la mine acasă, la un grătar îngheţat, cum îmi place mie să zic, cu carne marinată, preparată de mine cu câteva zile înainte. Mai mult de atât nu o să gătesc pentru că am norocul să fie soacră în vizită şi s-a ocupat ea de tot", spune Ioan Isaiu.

Pe de altă parte, prezentatoarea "Poveştirilor adevărate", Ioana Maria Moldovan, îşi serbează ziua onomastică prin muncă, alături de colegi. Seara însă este rezervată prietenilor şi cadourilor. "La fel ca-n fiecare an, sărbătoresc Sfantul Ion prin muncă şi distracţie. Ziua onomastică începe în redacţie alături de colegi, cu o prăjitură, un pahar de suc, căci suntem în timpul serviciului, apoi continuă în studioul Poveştirilor, unde voi avea o invitată care poartă şi ea numele sfânt, Ionela Prodan. Seara se va încheia, acasă, alături de câţiva prieteni apropiaţi. Vom asculta muzică, vom mânca tot felul de bunătăţi, unele gătite chiar de mine, şi, cu siguranţă, vom juca mima", spune Ioana Maria Moldovan. Totodată, ea spune că orice cadou este bine primit. "Eu merg pe principiul orice cadou e bine primit. Sunt convinsă că cei apropiaţi îmi vor face surprize plăcute, doar îi cunosc", mai spune Ioana Maria Moldovan.

Sfântul Ion este o zi care se serbează în familie şi de către Ioana Picoş, interpreta Azizei din "Iubire şi onoare". "Mă sună foarte mulţi prieteni de la Brăila, de la Bucureşti, din străinătate. Îmi voi petrece ziua la facultate dar în week-end merg la Predeal, în familie, cu mama, cu iubitul meu, fac cinste la munte", spune Ioana Picos. Şi dacă tot ajunge la Predeal, Ioana nu se va urca pe schiuri, aşa cum era de aşteptat, ci îşi va petrece ziua în jacuzzi. "Îmi place să stau în piscină şi să mă uit cum se dau oamenii cu schiurile, ador să stau în jacuzzi", mărturiseşte actriţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioana Ginghină, Ioana Maria Moldovan şi Ioan Isaiu îşi petrec Sfântul Ion în familie şi cu prietenii.
 Vizualizări articol: 541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioana Ginghină, Ioana Maria Moldovan şi Ioan Isaiu îşi petrec Sfântul Ion în familie şi cu prietenii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei