Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 dec 2010 - Anul XV, nr. 303 (4594)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vedetele petrec Crăciunul în familie şi au spectacole de Revelion

Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Dan Bittman, Călin Goia şi Andreea Bănică au povestit pentru MEDIAFAX ce planuri au de Crăciun şi Revelion, dar şi ce îşi doresc să primească în noul an.

"De Crăciun o să am trei concerte, pe 24 decembrie la Buftea, pe 25 la Adjud şi pe 26 la Piatra Neamţ. Sunt concerte organizate cu primăriile, în aer liber. De Revelion am şase spectacole: două în aer liber, la Râmnicu Sărat şi Buzău, şi patru la restaurante din Buzău. Astea deocamdată, că mai am două în aşteptare", a declarat Mihai Trăistariu.

Cât despre ce vrea să îi aducă Moş Crăciun, cântăreţul spune: "Să nu mai cad pe gheaţă, să nu mai răcesc, să nu mai rămân înzăpezit, să nu mai am duşmani".

Dar cea mai mare dorinţă a lui Mihai Trăistariu pentru anul care vine este: "Să cânt «Lie Ciocârlie» în duet cu Maria Ciobanu".

"De Crăciun petrec acasă cu familia, nu muncesc. Am fost foarte cuminte anul ăsta, dar eu sunt mereu cuminte, şi am primit multe daruri. Am primit deja cadouri, un laptop şi multe altele", a declarat pentru MEDIAFAX Andreea Bănică. De asemenea, ea a spus că deja a cumpărat darurile de Crăciun pentru fetiţa sa, Sofia. "Deja i-am cumpărat darurile. Moşul vine la fetiţă, că a fost cuminte", a mai spus artista.

Pe de altă parte, de Revelion, Andreea Bănică munceşte, având programate şase concerte.

"De sărbători voi fi acasă, la Paradisul Verde, cu familia mea reunită, şi vom petrece cu naşii, familia Ţânţăreanu. O să o ţinem tot într-o petrecere", a declarat Anca Turcaşiu. De asemenea, ea a spus că atât în noapte de Crăciun, cât şi în cea de Revelion va avea concerte. Cât despre cadouri, cântăreaţa a precizat că Moş Crăciun vine cu surprize, atât pentru ea, cât şi pentru cei apropiaţi ei.

Pe de altă parte, Călin Goia de la Voltaj a precizat că trupa va avea un concert pe 27 decembrie, urmând ca de Revelion să susţină alte trei. "În noaptea de Crăciun şi în prima zi suntem fiecare cu familiile noastre", a mai spus cântăreţul.

În ceea ce priveşte cadourile, Călin Goia spune că, pe plan profesional, îşi doreşte un turneu pentru primăvara anului următor, iar în plan personal, sănătate.

Liderul trupei Holograf, Dan Bittman, a declarat că va petrece Crăciunul în Bucureşti, împreună cu familia sa. Cântăreţul va munci şi anul acesta de Revelion, trupa Holograf cântând la concertul organizat în Piaţa Constituţiei de Primăria Capitalei.

Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, ale căror cuplete sunt difuzate, la fiecare Revelion, la televiziune, au ales să îşi petreacă Sărbătorile între prieteni sau cu familia.

Stela Popescu a spus că a ales să îşi petreacă sărbătorile de Crăciun şi de Revelion acasă, în Bucureşti. "Mă adun cu prietenele, gătim şi ne simţim bine", a spus aceasta. Actriţa a mărturisit că, uneori, alege şi să se uite la televizor. De altfel, aceasta a spus că deja a filmat pentru emisiunile ce vor fi difuzate de sărbători de diferite televiziuni.

Alexandru Arşinel va petrece sărbătorile la Sinaia. "Îmi doresc să fim sănătoşi, fericiţi, să mă bucur de puţină zăpadă şi de vizita nepoţeilor", a spus acesta.

"O să petrec în familie de Crăciun. Nu am concerte", a spus şi Marcel Pavel.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vedetele petrec Crăciunul în familie şi au spectacole de Revelion.
 Vizualizări articol: 437 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vedetele petrec Crăciunul în familie şi au spectacole de Revelion0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei