Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 dec 2010 - Anul XV, nr. 298 (4589)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cântăreaţa Anahi adoră sarmalele româneşti

Cântăreaţa Anahi, aflată în România pentru un concert la Arenele Romane, a mărturisit la emisiunea "Povestiri de noapte" că adoră sarmalele româneşti, informează postul Acasă.

Artista i-a mărturisit lui Cabral că de câte ori vine în România mănâncă sarmale şi că îi place foarte mult acest fel de mâncare. Cântăreaţa a mai spus că îi place foarte mult să vadă zăpada şi că se bucură că sosirea ei în România a fost însoţită de prima zăpadă în Capitală.

În platoul emisiunii "Povestiri de noapte" de la Acasă s-au aflat şi mulţi fani care i-au adus cadouri de Crăciun artistei mexicane. Anahi le-a mulţumit şi le-a spus că zâmbetele şi dragostea lor sunt cele mai frumoase cadouri.

Anahi a venit în România pentru a patra oara şi a reuşit, de fiecare dată, să aducă la concertele ei mii de fani. "Sunt la patra vizită în România, iar anul acesta am revenit pentru a doua oară. De fiecare dată mă reîntorc cu drag în România datorită fanilor şi oamenilor care sunt foarte calzi, prietenoşi şi bine educaţi. Publicul român este incredibil! Le mulţumesc pentru tot sprijinul acordat. Am emoţii pentru concert şi în acelaşi timp am multe speranţe", mărturiseşte Anahi.

Vedeta a vorbit în studioul "Povestirilor de noapte" şi despre planurile sale de sărbători. "De Crăciun, îmi doresc multă sănătate, pentru că este cea mai importantă. Voi petrece Crăciunul acasă, în Mexic alături de familia mea. Abia aştept să-i revăd", spune cântăreaţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cântăreaţa Anahi adoră sarmalele româneşti.
 Vizualizări articol: 450 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Cântăreaţa Anahi adoră sarmalele româneşti1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei