Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 dec 2010 - Anul XV, nr. 291 (4582)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aretha Franklin suferă de cancer pancreatic

Cântăreaţa americană de muzică soul Aretha Franklin, care a suportat recent o intervenţie chirurgicală din cauza unei probleme medicale a cărei natură nu a fost dezvăluită, suferă de cancer pancreatic, susţin câteva publicaţii americane, citate de Reuters.

Informaţia a fost anunţată în premieră miercuri, pe site-ul publicaţiei Detroit News.

Cântăreaţa americană în vârstă de 68 de ani anunţase anterior că îşi anulează toate concertele programate până în mai 2011.

Publicaţia Detroit News a postat această informaţie, citând o sursă din anturajul artistei, care era la curent cu diagnosticul de cancer pancreatic, o maladie care oferă pacienţilor şanse de supravieţuire extrem de reduse.

Separat, postul de televiziune Fox din Detroit a raportat acelaşi diagnostic pentru "Regina muzicii Soul", citând surse apropiate cântăreţei. Potrivit aceluiaşi post de televiziune, Aretha Franklin se simte "Ok".

După intervenţia chirurgicală pe care a suportat-o recent, Aretha Franklin a declarat, într-un comunicat de presă emis pe 2 decembrie, că a trecut printr-o "operaţie extrem de reuşită", fără să precizeze însă natura bolii de care suferă.

Potrivit accesshollywood.com, reverendul Jesse Jackson, un bun prieten al artistei americane, a declarat, miercuri, că aceasta "se recuperează foarte bine". Jesse Jackson a precizat că a vizitat-o de 4-5 ori în ultimele zile pe Aretha Franklin, la clinica unde aceasta este internată.

"Moralul ei este ridicat, iar credinţa ei este puternică. Este conştientă, vorbeşte şi face în fiecare zi o plimbare pe holurile spitalului", a declarat Jesse Jackson.

În august, Aretha Franklin şi-a anulat alte două concerte pe care urma să le susţină la New York, după ce a căzut în reşedinţa ei, fracturându-şi două coaste.

Artista americană, celebră pentru mai multe hituri din anii 1960, precum "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman", "Chain of Fools" şi 'Respect", a continuat să concerteze, să înregistreze şi să plece în turnee, fără întrerupere, timp de peste patru decenii, până în octombrie 2010.

Aretha Franklin, supranumită "Regina muzicii soul", a câştigat 20 de premii Grammy, dintre care opt au fost consecutive, între anii 1968 şi 1975, perioadă în care trofeul pentru cea mai bună solistă R&B a fost numit în glumă de ziarişti "Premiul Aretha".

În 1987, Aretha Franklin a devenit prima cântăreaţă inclusă în Rock and Roll Hall of Fame, iar în 2009, ea a cântat live la ceremonia de învestire în funcţia de preşedinte al SUA a lui Barack Obama.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aretha Franklin suferă de cancer pancreatic.
 Vizualizări articol: 420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aretha Franklin suferă de cancer pancreatic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei