Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 dec 2010 - Anul XV, nr. 287 (4578)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decor de poveste şi costume medievale, în videoclipul piesei "De Crăciun", la Pro TV Internaţional

Vedetele Pro TV şi Acasă Dana Rogoz, Monica Dascălu, Daniel Niţoiu, Corina Caragea, Radu Vâlcan, Mădălina Drăghici şi Ioan Isaiu au filmat un videoclip pentru piesa "De Crăciun", interpretată de Julia Jianu, ce urmează să fie difuzat, conform MEDIAFAX, la Pro TV Internaţional, pentru românii din afară ţării.

Ca în fiecare an de Crăciun, românii din afara ţării au parte de o surpriză plăcută la Pro TV Internaţional. Respectând tradiţia, şi în acest an telespectatorii care vor fi departe de casă se vor bucura de o piesă compusă special pentru ei. Numai că, spre deosebire de anii precedenţi, de aceasta dată videoclipul a adunat într-un decor medieval mai multe vedete Pro TV şi Acasă, care au petrecut astfel pentru o zi Crăciunul împreună, într-o poveste.

Compusă de Ionuţ Radu cu versuri semnate Florin Busuioc, piesa "De Crăciun" este interpretată de prezentatoarea emisiunii "Ascultă-ţi muzica de acasă" la Pro TV Internaţional, Julia Jianu, iar scenariul şi regia videoclipului au fost realizate chiar de soţul cântăreţei, Bogdan Jianu.

Alături de Julia, la filmare au fost prezenţi actorii din serialul "Iubire şi onoare" - Radu Vâlcan, Mădălina Drăghici, Ioan Isaiu, Adrian Ştefan -, prezentatorul Ştirilor Pro TV de la ora 13.00 Daniel Niţoiu, Dana Rogoz şi Monica Dascălu şi, nu în ultimul rând, prezentatoarea Ştirilor din Sport Corina Caragea.

"Eu am un rol special, acela al naratorului care începe povestea cântând printre fulgi de zăpadă. Împreună cu trupa mea ne transformăm în colindători şi intrăm într-un castel unde descoperim personaje frumoase şi o atmosferă caldă şi plăcută. Şi exact aşa m-am simţit la această filmare, şi mă bucur că am avut ocazia, de când am venit la Pro TV Internaţional să cunosc atâţia oameni extraordinari. Împreună cu ei pot spune ca m-am simţit exact ca de Crăciun, în jurul bradului, ce-i drept un pic mai devreme", spune Julia.

Pentru Mădălina Drăghici şi Corina Caragea, această filmare a fost o premieră, pentru că până acum ele nu au mai îmbrăcat un costum de epocă. "A fost multă bună dispoziţie în castelul nostru şi ne-am distrat cu toţii, mai ales că ne cunoşteam foarte bine", spune Mădălina, care îşi dorea demult să îmbrace o astfel de rochie "ce îţi scoate în evidenţă feminitatea". "Însă recunosc faptul că nu era chiar comodă, mai ales că în platou era foarte cald şi noi am dansat destul de mult", adaugă protagonista din "Iubire şi onoare".

Corina Caragea a profitat din plin de noua sa postură şi, încântată de cum îi stă în rol şi costumaţie de castelană, s-a distrat făcând multe poze, atât cu colegii, cât şi cu decorul, descoperind în platou şi un adevărat cavaler.

De aceeaşi părere ca şi Mădălina, Corina spune că "deşi rochia mea cred că era la fel de grea ca armura cavalerului, la un moment dat aş fi preferat-o pe a lui, care cu siguranţă era şi mult mai rece", îşi aminteşte prezentatoarea Ştirilor Sportive de la Pro TV.

Pentru Dana Rogoz, interpreta Andreei Popeangă în "Moştenirea" şi prezentatoarea emisiunii "De Suflet" la Pro TV Internaţional, videoclipul piesei "De Crăciun" a fost un moment inedit, de reîntoarcere în timp. "Prima dată când am îmbrăcat o astfel de o rochie s-a întâmplat pe vremea când o interpretam pe Abramburica şi erau tot costume închiriate din studiourile din Buftea. Am foarte multe amintiri cu ele şi ştiu că şi acum există în depozit acele rochii medievale miniaturale pe care le-am purtat în copilărie", spune actriţa.

Şi actorului Adrian Ştefan tot costumul a fost cel care i-a adus surprize plăcute. "Chiar mi-a plăcut foarte mult decorul medieval, însă cel mai mult costumul, pe care l-am ales din prima şi mi-a şi venit. Am glumit că îl aleg pe acela datorită culorii şi am decis că eu vreau să fiu flacăra violet la această filmare. Şi acum, dacă mă gândesc bine, sunt absolut convins că eu le-am dat energie colegilor", se amuză Adi Ştefan.

După o zi de filmare şi după multă distracţie, atât actorii participanţi, cât şi telespectatorii din România şi din afara ţării, vor putea vedea piesa "De Crăciun" în premieră la "Poveştiri de noapte", la postul Acasă, luni, ca un frumos cadou de Moş Nicolae.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Decor de poveste şi costume medievale, în videoclipul piesei "De Crăciun", la Pro TV Internaţional.
 Vizualizări articol: 428 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Decor de poveste şi costume medievale, în videoclipul piesei "De Crăciun", la Pro TV Internaţional5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei