Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 dec 2010 - Anul XV, nr. 286 (4577)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Britney Spears lansează un nou album în martie 2011

Britney Spears a anunţat, prin intermediul contului său de pe Twitter, că va lansa un nou album, în martie 2011, informează nme.com.

"Aproape am terminat munca la noul meu album, care va apărea în martie", a scris cântăreaţa. "Îl iubesc", a adăugat ea despre noul său material discografic.

Acesta va fi cel de-al şaptelea album de studio al lui Britney şi este realizat în colaborare cu producătorul american Dr Luke.

Cel mai recent album al lui Spears a fost lansat în 2008 şi se numeşte "The Circus". Acest album, care include hitul "Womanizer", s-a vândut deja în peste 1,3 milioane de exemplare, de la lansarea lui, şi a fost promovat de un turneu mondial în 2009, care a fost bine primit de public.

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, acesta fiind şi administrator al averii cântăreţei. Totodată, comportamentul ei este monitorizat de un judecător. Cântăreaţa a fost plasată sub curatela tatălui său după ce comportamentul ei a avut de suferit, în urma unor eşecuri pe plan artistic, personal şi juridic. Potrivit declaraţiilor recente ale avocaţilor artistei - care între anii 2000 şi 2005 a fost cântăreaţa cel mai bine plătită din lume -, starea de sănătate mintală a acesteia s-a îmbunătăţit considerabil în ultimii doi ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Britney Spears lansează un nou album în martie 2011.
 Vizualizări articol: 395 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Britney Spears lansează un nou album în martie 20110.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei