Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 dec 2010 - Anul XV, nr. 285 (4576)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ben Affleck vrea să facă un film despre Republica Democratică Congo

Actorul american Ben Affleck a declarat că vrea să facă un film despre Republica Democratică Congo, dar nu a găsit susţinere financiară la Hollywood, ceea ce l-a făcut să afirme că nimeni nu vrea să vadă o peliculă despre Africa, potrivit AFP.

"Mi-ar plăcea mult să fac un film despre Congo; mi-am întrebat partenerii de la Hollywood, dar ei spun că nimeni nu vrea să vadă un film despre Africa", a declarat actorul marţi seară, pentru AFP, la Washington.

Actorul, care a vizitat Republica Democratică Congo de mai multe ori, a fondat organizaţia ECI (Iniţiativa Congo-ului de Est), care a apelat la ajutorul Statelor Unite ale Americii pentru a stabiliza regiunea de est a ţării, încă afectată de violenţe şi violuri.

"În estul Congo-ului, insecuritatea şi conflictele vor exista atât timp cât armele sunt aduse din celelalte părţi ale ţării", potrivit unui raport realizat de ECI.

"Congo este la răscruce de drumuri. Totul se poate schimba", a declarat Ben Affleck la Washington, la prezentarea raportului. El crede în capacitatea poporului congolez de a-şi reconstrui ţara, după decenii de război şi semnarea acordului de pace din 2002, ce a pus capăt conflictului în care au murit 3,5 de milioane de oameni.

Actorul, care a postat pe YouTube un clip despre Congo, a realizat deja două scurte documentare despre această ţară, dintre care unul este în colaborare cu Mick Jagger.

Ben Affleck este un actor american cunoscut pentru rolurile din filme precum "Good Will Hunting" - pentru scenariul căruia a fost recompensat cu un premiu Oscar, împreună cu bunul său prieten Matt Damon -, "Armageddon - Sfârşitul lumii?", "Dogma", "Pearl Harbour", "Daredevil" şi "Despre bărbaţi şi nu numai...". El a regizat, printre altele, filmele "Dispărută fără urmă/ Gone baby gone" şi recent lansatul "The Town".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ben Affleck vrea să facă un film despre Republica Democratică Congo.
 Vizualizări articol: 548 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben Affleck vrea să facă un film despre Republica Democratică Congo0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei