Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 nov 2010 - Anul XV, nr. 282 (4573)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cea mai plictisitoare zi din secolul al XX-lea: 11 aprilie 1954

Cea mai plictisitoare zi din secolul al XX-lea a fost 11 aprilie 1954, potrivit unui studiu efectuat de o echipă de cercetători de la Universitatea Cambridge din Marea Britanie, informează newslite.tv.

Cercetătorii britanici afirmă că data respectivă a fost lipsită de evenimente majore. Totodată, nici o persoană celebră nu s-a născut sau a murit pe 11 aprilie 1954.

Savanţii de la Universitatea Cambridge au făcut această descoperire după ce au conceput un motor de căutare care analizează peste 300 de milioane de evenimente, ce descriu ceea ce s-a petrecut în fiecare zi din secolul al XX-lea.

Cele mai "notabile" evenimente din 11 aprilie 1954 au fost alegerile generale din Belgia şi naşterea unui academician turc.

Un purtător de cuvânt al companiei True Knowledge, care a conceput acest motor de căutare, în colaborare cu savanţii de la Universitatea Cambridge, a declarat: "Nici o personalitate nu a murit în acea zi, nici un eveniment important nu a avut loc în acea zi. De regulă, în fiecare zi din secolul al XX-lea s-a născut o persoană care a ajuns mai târziu celebră. Din anumite motive, însă, în acea zi s-a născut o singură persoană care ar putea aspira la acest statut - Abdullah Atalar, un academician din Turcia".

"Ironia este că, după rularea acestui program, data de 11 aprilie 1954 a devenit interesantă tocmai pentru că a fost extraordinar de plictisitoare", a concluzionat aceeaşi sursă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cea mai plictisitoare zi din secolul al XX-lea: 11 aprilie 1954.
 Vizualizări articol: 513 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cea mai plictisitoare zi din secolul al XX-lea: 11 aprilie 19540.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei