Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 nov 2010 - Anul XV, nr. 281 (4572)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Billy Bob Thornton ar vrea să joace într-o continuare a filmului "Moşul cel rău"

Actorul Billy Bob Thornton ar vrea să joace într-o continuare a filmului "Moşul cel rău", produs de fraţii Joel şi Ethan Coen, în care apărea în rolul unui Moş Crăciun turbulent, informează popeater.com.

Billy Bob Thornton, care s-a despărţit o perioadă de lumea de la Hollywood pentru a se ocupa de cariera sa de muzician, a declarat, într-un interviu pentru revista Collider, că i-ar plăcea să joace într-o continuare a filmului "Moşul cel rău", pe care îl consideră "un clasic de Crăciun".

"«Moşul cel rău» a devenit un film clasic de Crăciun. «O viaţă minunată», «Miracolul de pe strada 34» şi «Moşul cel rău» sunt acum un fel de pachet. Au fost discuţii despre realizarea unei continuări şi mi-ar plăcea să joc în ea. Nu am făcut niciodată o a doua parte a unui film, dar mi se pare că ar avea sens să facem o continuare la acesta ("Moşul cel rău", n.r.)", a declarat actorul.

Billy Bob Thornton a devenit cunoscut publicului larg mai degrabă prin rolurile negative pe care le-a jucat. Astfel, el a interpretat personaje precum Karl Childers, un criminal cu probleme mintale, în "Tăişul" (1996), Ed Crane, un frizer laconic şi plictisit care dispune de o sumă de bani provenită din şantaj, în pelicula "Confesiunea unui anonim", dar şi rolul negativ din filmul "Turnul de control", în care a jucat alături de fosta sa soţie, Angelina Jolie. Thornton a câştigat, în 1997, un premiu Oscar pentru scenariul thrillerului "Tăişul".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Billy Bob Thornton ar vrea să joace într-o continuare a filmului "Moşul cel rău".
 Vizualizări articol: 473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Billy Bob Thornton ar vrea să joace într-o continuare a filmului "Moşul cel rău"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei