Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 nov 2010 - Anul XV, nr. 279 (4570)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Shakira a jucat într-o reclamă, în schimbul unei donaţii de 500.000 de euro pentru copiii orfani

Cântăreaţa columbiană Shakira a declarat, miercuri, că a înregistrat un clip promoţional de Crăciun pentru brandul spaniol de vinuri Cava, în schimbul unui cec de 500.000 de euro, care a fost donat fundaţiei sale, ce sprijină copiii orfani, informează AFP.

Spotul televizat pentru sortimentul de vin Freixenet a fost turnat sâmbătă, la Barcelona.

Banii provenind din această donaţie vor fi folosiţi pentru construirea a două şcoli - una în Haiti şi alta în Columbia -, a precizat cântăreaţa columbiană.

"Educaţia este un drept înnăscut, iar educaţia de calitate reprezintă singurul mijloc prin care un copil îşi poate îndeplini visele", a declarat Shakira.

Potrivit contractului încheiat, brandul spaniol Cava va produce videoclipul pentru piesa "Sale el sol" a cântăreţei columbiene şi un documentar despre acţiunile de caritate organizate sau patronate de artistă, a cărei fundaţie Pies Descalzos administrează deja şase şcoli în Columbia.

Actriţa americană Liza Minnelli a fost prima vedetă de mare calibru care a turnat un spot publicitar de Crăciun pentru brandul Freixenet. În acea reclamă, artista americană a interpretat renumita temă muzicală din filmul "Cabaret".

Shakira Isabel Mebarak Ripoll, cunoscută pe plan internaţional sub numele de Shakira, este cântăreaţă, compozitoare, producător muzical, dansatoare şi filantroapă columbiană, care a devenit celebră la începutul anilor 1990. Shakira a câştigat două premii Grammy, şapte premii Latin Grammy şi a fost nominalizată la Globul de Aur, iar albumele ei s-au vândut în peste 50 de milioane de copii pe plan mondial. În 2008, Shakira, singura cântăreaţă sud-americană care a ajuns pe prima poziţie în U.S. Billboard Hot 100 şi în UK Singles Chart, a primit o stea pe celebrul bulevard al starurilor Hollywood Walk of Fame din Los Angeles.

Shakira susţine mai multe proiecte umanitare în America Latină, în special prin Fundaţia ALAS (America Latina Accion Solidaria), care a inaugurat mai multe şcoli, pe care le consideră "restaurantele sufletului". Cântăreaţa columbiană a înfiinţat Fundaţia Pies Descalzos în 1995, cu scopul de a construi mai multe stabilimente educaţionale pentru copiii săraci, în diverse zone de pe teritoriul Columbiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Shakira a jucat într-o reclamă, în schimbul unei donaţii de 500.000 de euro pentru copiii orfani.
 Vizualizări articol: 341 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Shakira a jucat într-o reclamă, în schimbul unei donaţii de 500.000 de euro pentru copiii orfani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei