Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 nov 2010 - Anul XV, nr. 277 (4568)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oprah Winfrey a oferit 275 de automobile spectatorilor prezenţi în emisiunea ei, luni seară

Realizatoarea de televiziune americană Oprah Winfrey a oferit, luni seară, câte un automobil Volkswagen Beetle fiecăruia dintre cei 275 de spectatori prezenţi în emisiunea "The Oprah Winfrey Show", informează dailymail.co.uk.

Luni seară, în cadrul celei de-a doua părţi a episodului "Favourite Things", pe care îl realizează şi prezintă în fiecare an în emisiunea "The Oprah Winfrey Show", celebra realizatoare americană le-a oferit fiecăruia dintre cei 275 de spectatori câte un automobil Volkswagen Beetle, model 2012.

Spectatorii, în stare de şoc şi ţipând de fericire, vor fi primele persoane care vor avea privilegiul de a conduce, încă din această săptămână, noul model ce va fi lansat în 2012 de constructorul german, care va fi prezentat oficial în show-urile auto abia în toamna anului viitor.

"O, da! Vă înţeleg perfect!", a declarat Oprah Winfrey, adresându-se spectatorilor uluiţi, în momentul în care uriaşa cutie de cadouri prezentă în platoul de filmare a fost deschisă, lăsând să se întrevadă silueta modelului Beetle.

Emisiunea de luni seară a fost a doua parte din episodul "Favourite Things". În cadrul primei jumătăţi a episodului, difuzată în urmă cu o săptămână, Oprah Winfrey le-a oferit spectatorilor din platou premii în valoare de câteva mii de dolari, televizoare Sony şi vacanţe pe vase de croazieră în Caraibe.

În timpul emisiunii de luni, realizatoarea americană în vârstă de 56 de ani le-a oferit spectatorilor ei şi câte un Apple iPad, despre care a afirmat că este obiectul ei favorit.

"Ştiu că este greşit să te îndrăgosteşti de un lucru şi, în mod normal, eu nu recomand acest lucru, însă acest gadget este cea mai bună invenţie a secolului de până acum", a declarat Oprah Winfrey.

Spectatorii au primit şi alte cadouri: bluze din caşmir, cizme decorate cu paiete produse de grupul Ugg şi genţi din piele create de grupul Coach - al căror preţ în magazine depăşeşte 400 de dolari.

"Emisiunea asta nu este despre cadouri. Deşi ele sunt amuzante şi plăcute, în opinia mea, ea este despre speranţă. Ea vorbeşte despre faptul că ceva cu adevărat frumos şi magic poate să ţi se întâmple atunci când te aştepţi mai puţin", a declarat Oprah.

Oprah şi-a creat în ultimii ani reputaţia unei persoane extrem de generoase. În septembrie, realizatoarea americană le-a oferit spectatorilor prezenţi în emisiunea ei câte o vacanţă în Australia, pentru a marca cea de-a 25-a aniversare a emisiunii pe care o prezintă. Ea i-a anunţat, totodată, că actorul John Travolta va pilota avionul care-i va transporta pe cei 300 de spectatori în oraşul australian Sydney.

Populara realizatoare şi prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey va pune capăt emisiunii care a făcut-o celebră, "The Oprah Winfrey Show", în 2011, după 25 de ani de difuzare şi intenţionează să prezinte o nouă emisiune zilnică pe propriul post de televiziune, care va avea o lansare oficială pe 1 ianuarie 2011. "The Oprah Winfrey Show", liderul de audienţă pe segmentul talk show-urilor diurne din Statele Unite ale Americii, este difuzat din Chicago de postul ABC, pe întreg teritoriul american şi în peste 140 de ţări. Această emisiune a făcut-o celebră pe Oprah Winfrey şi a ajutat-o să strângă o avere estimată de revista Forbes la 2,3 miliarde de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oprah Winfrey a oferit 275 de automobile spectatorilor prezenţi în emisiunea ei, luni seară.
 Vizualizări articol: 584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oprah Winfrey a oferit 275 de automobile spectatorilor prezenţi în emisiunea ei, luni seară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei