Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 nov 2010 - Anul XV, nr. 271 (4562)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eşecurile pot fi motivante şi benefice

Eşecurile pot fi motivante, spun autorii unui studiu recent, care îi dau ca exemplu pe Madonna, Walt Disney, J. K. Rowling şi Beatles, ce au avut parte de respingeri înainte de a deveni bogaţi şi celebri, informează dailymail.co.uk.

Săptămâna trecută, Anna Wintour, redactorul şef Vogue SUA, a recunoscut că a fost concediată de Harper’s Bazaar. Totuşi, Anna Wintour consideră că acesta a fost unul dintre cele mai bune lucruri care i s-au întâmplat, susţinând că a fost o experienţă din care a învăţat foarte multe. Declaraţia acesteia a stârnit numeroase reacţii pe internet şi în ziare.

Astfel, J. K. Rowling a spus că a scris celebrele aventuri ale lui Harry Potter după ce a fost concediată din postul de secretară, pentru că visa cu ochii deschişi. Nu mai puţin de 12 editori au refuzat să îi publice primul manuscris, până când fiica preşedintelui editurii Bloomsbury a citit cartea.

Şi celebra cântăreaţă Madonna a spus că şi-a început cariera muzicală după ce a fost concediată de la Dunkin’ Donuts, pentru că a stropit clienţii cu sos. Prima sa trupă, Breakfast Club, a fost refuzată de la casele de discuri, astfel că Madonna a decis să cânte singură.

Aproape toate casele de discuri i-au refuzat şi pe The Beatles, în timp ce Walt Disney a fost concediat din cauza lipsei de imaginaţie.

În aceste condiţii, pihoterapeutul Philip Hodson, de la Asociaţia Britanică de Consiliere şi Psihoterapie, spune că refuzul poate face mintea să se concentreze mai mult.

"Respingerea te învaţă că nu ţi se cuvine nimic şi că trebuie să munceşti pentru ceea ce vrei. Te determină să-ţi demonstrezi abilităţile, creşte competitivitatea şi impulsul de a le demonstra oamenilor că te-au judecat greşit", a spus el.

Aceste lucruri au fost constatate şi de Jason Comely, care a creat terapia respingerii, pentru ca oamenii să poată depăşi anxietatea socială care îi opreşte să aibă relaţiile pe care le doresc sau succesul la care aspiră.

În timp ce eşecurile în carieră pot fi dureroase, nimic nu se compară totuşi cu despărţirile. Cu toate acestea, după ce trec peste durerea produsă de o despărţire, oamenii devin mai puternici, susţin specialiştii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eşecurile pot fi motivante şi benefice.
 Vizualizări articol: 565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eşecurile pot fi motivante şi benefice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei