Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 nov 2010 - Anul XV, nr. 269 (4560)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fostul gimnast Marius Urzică s-a recăsătorit

Fostul gimnast Marius Urzică, multiplu campion mondial, olimpic şi european, s-a căsătorit, sâmbătă, cu Elena Simona Georgescu, ceremonia fiind oficiată de primarul sectorului 2 Bucureşti, Neculai Onţanu.

"Câştigătorul primului titlu olimpic pentru gimnastica masculină românească obţinut la Jocurile Olimpice de vară în anul 2000 la Sydney, Australia, Marius Daniel Urzică (35 de ani) şi-a unit destinele cu aleasa inimii sale în faţa primarului Neculai Onţanu care a oficiat căsătoria sâmbătă", informează Primăria sectorului 2 Bucureşti.

Într-un cadru festiv, de la care nu au lipsit părinţii, rudele, prietenii şi colegii mirilor, edilul sectorului 2 a consfinţit legătura dintre fostul gimnast român şi Elena Simona Georgescu, o fostă gimnastă în vârstă de 22 de ani.

După oficierea căsătoriei, edilul sectorului 2 le-a înmânat mirilor, din partea sa, o icoană sfinţită la Biserica Sfântul Silvestru care să-i ocrotească, să le apere familia şi să le aducă pace şi prosperitate.

Marius Daniel Urzică este născut la 30 septembrie 1975, Topliţa, judeţul Harghita. Urzică a mai fost căsătorit, în urma acestui mariaj rezultând un copil, care în prezent are 9 ani.

Marius Urzică a câştigat medalia de aur în proba de cal cu mânere la Jocurile Olimpice din 2000, de la Sydney, precum şi la Campionatele Mondiale din 1994, 2001 şi 2002 şi la Campionatele Europene din 1994, 2000 şi 2002. În decembrie 2009, el a fost cooptat în colectivul de antrenori care pregăteşte lotul masculin de gimnastică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul gimnast Marius Urzică s-a recăsătorit.
 Vizualizări articol: 522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fostul gimnast Marius Urzică s-a recăsătorit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei