Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 nov 2010 - Anul XV, nr. 258 (4549)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Johnny Depp ar putea juca într-un film inspirat din basmul "Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici"

Actorul american Johnny Depp ar putea interpreta rolul vânătorului în lungmetrajul "Snow White and The Huntsman", inspirat din basmul "Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici", informează femalefirst.co.uk.

Regizat de Rupert Sanders, filmul va prezenta povestea vânătorului, care, în loc să o ucidă în pădure pe Albă ca Zăpada, aşa cum i-a poruncit mama vitregă a fetei, o eliberează şi o învaţă tehnici de luptă.

Potrivit presei americane, actriţa sud-africană Charlize Theron ar putea interpreta rolul mamei vitrege din poveste.

Johnny Depp se află în această perioadă la Londra, unde filmează pentru cel de-al patrulea lungmetraj din franciza "Piraţii din Caraibe", şi va putea fi văzut pe marile ecrane de Crăciun, când va fi lansat thrillerul "The Tourist", în care joacă alături de Angelina Jolie.

Actorul american a fost destul de ocupat în 2010, el bucurându-se de un imens succes la începutul anului, graţie rolului din animaţia 3D "Alice în Ţara Minunilor/ Alice In Wonderland", de Tim Burton, care a avut încasări de peste un miliard de dolari pe plan internaţional.

Johnny Depp şi-a împrumutat vocea, în 2010, unui personaj dintr-un alt film de animaţie - "Rango" - şi a terminat filmările pentru "The Run Diary", în care joacă alături de Amber Heard, Aaron Eckhart şi Giovanni Ribisi.

Filmul "Snow White and The Huntsman" va fi lansat pe marile ecrane în decembrie 2012.

Johnny Depp a jucat în filme precum "Edward - Mâini de Foarfecă/ Edward Scissorhands" (1990), "Arizona Dream" (1993) şi "Don Juan de Marco" (1995). El a devenit foarte popular datorită rolului Jack Sparrow din seria "Piraţii din Caraibe", partitură pentru care, a mărturisit acesta, s-a inspirat din personalitatea chitaristului Keith Richards, al trupei Rolling Stones. Deşi Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, acesta nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei de film americane. Însă, el a reuşit să obţină un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008. De asemenea, la începutul lui iunie 2007, Johnny Depp a câştigat două premii MTV Movie, pentru cel mai bun rol de comedie ("Piraţii din Caraibe: La capătul lumii") şi cel mai bun personaj negativ ("Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street").

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Johnny Depp ar putea juca într-un film inspirat din basmul "Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici".
 Vizualizări articol: 388 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Johnny Depp ar putea juca într-un film inspirat din basmul "Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei