Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 oct 2010 - Anul XV, nr. 248 (4539)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actorul Michele Placido participă, azi, la emisiunea "Happy Hour"

Actorul Michele Placido, care în anii '80 devenea cunoscut în toată lumea datorită rolului comisarului Cattani din serialul "Caracatiţa", va fi prezent joi, de la ora 17.45, în emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, informează televiziunea.

Renumitul actor şi regizor italian, care în anii '80 devenea cunoscut în toată lumea datorită rolului comisarului Cattani din serialul "Caracatiţa", vine în România şi se va afla joi seară, în direct, la "Happy Hour". Michele Placido vine să vorbească de pe Happylica despre cele mai recente proiecte ale sale, despre celebritate, dar şi despre viaţa personală.

Michele Placido se află în România pentru a demara un proiect cinematografic despre Italia anilor '60 şi imigraţia italienilor în ţara noastră, în colaborare cu regizorul şi producătorul Bobby Păunescu, potrivit unui comunicat remis marţi MEDIAFAX.

Michele Placido a fost impresionat de noul val al cinematografiei româneşti, motiv pentru care a hotărât să colaboreze direct cu tineri regizori şi actori români.

Michele Placido s-a născut pe 19 mai 1946, în Ascoli Satriano, Italia, într-o familie cu opt copii. Placido se va afla sub influenţa multor meserii, însă alege să se dedice lumii artistice. Studiază la Academia Naţională de Artă Dramatică, urmându-şi astfel înclinaţia spre reprezentaţie şi debutează în teatru în anul 1970.

Primul său succes vine odată cu rolul soldatului Paolo Passeri în "Marcia trionfale" (1976). Doi ani mai târziu, el câştigă Ursul de Argint pentru cel mai bun actor la Festivalul de la Berlin, pentru rolul din melodrama "Ernesto". Placido a apărut în foarte multe filme de televiziune, dar anul 1983 marchează începutul celebrităţii de care se bucură pe plan mondial, graţie interpretării magistrale a comisarului Corrado Cattani din seria "Caracatiţa/ La Piovra". Michele Placido a devenit cunoscut cu un rol de comisar de poliţie, iar în tinereţe el însuşi a lucrat în poliţia italiană, la care a renunţat însă pentru a se dedica actoriei.

Totodată, Michele Placido are la activ zece filme în calitate de regizor.

Michele Placido are cinci copii: trei cu fosta soţie, unul dintr-o relaţie extraconjugală, iar al cincilea copil s-a născut pe vremea când actorul avea 60 de ani, în 2006.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actorul Michele Placido participă, azi, la emisiunea "Happy Hour".
 Vizualizări articol: 343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actorul Michele Placido participă, azi, la emisiunea "Happy Hour"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei