Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 oct 2010 - Anul XV, nr. 245 (4536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dan Bălan îşi lansează noul videoclip pe telefonul mobil

Mediafax şi Orange, în parteneriat cu Elicom, Media Sat şi MediaPro Music, lansează în portalul Orange pe mobil videoclipul hitului dance al anului "Justify Sex" al lui Dan Bălan.

Noul videoclip, parte a unui mini-site dedicat lui Dan Bălan în portalul Orange pe mobil, poate fi urmărit de orice client Orange cu o conexiune de date mobile.

Filmat în Los Angeles, pe durata a trei zile, videoclipul este construit pe ideea unui scurtmetraj, cu o poveste noir ce lasă loc pentru o continuare. Dan Bălan le-a selectat pe cele patru protagoniste în urma unui casting la care au participat peste o mie de fete. Regizorul videoclipului este unul dintre fiii lui Bob Dylan, Jesse Dylan.

În afară de România, Dan Bălan a ales să lanseze videoclipul pe telefonul mobil şi în Rusia şi Republica Moldova.

După "Crazy Loop" (piesă inclusă pe compilaţii din Spania, Olanda şi Japonia) şi "Chica Bomb" (nominalizată la Europe Music Awards 2010 la categoria Best Romanian Act), "Justify Sex" continuă seria de hituri Dan Bălan, promiţând să fie noua "bombă" în muzica dance.

În portalul Orange pe mobil, videoclipul "Justify Sex" face parte dintr-un mini-site ce mai cuprinde o galerie foto şi biografia lui Dan Bălan - de la succesul avut cu trupa O-Zone până la noile sale proiecte pop-rock şi pop-dance din Statele Unite.

De asemenea, pentru a-şi personaliza telefoanele mobile, clienţii Orange pot descărca tonuri de apel şi tonuri de aşteptare bazate pe hiturile lui Dan Bălan.

Mini-site-ul realizat de Mediafax Mobile Services - divizia din cadrul Mediafax ce furnizează conţinut multimedia pentru operatorii de telefonie mobilă - este disponibil în secţiunea Meniu a portalului Orange pe mobil.

Din 2003, Mediafax - cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România - este producător şi furnizor de conţinut multimedia pentru operatorii de telefonie mobilă. Prin Mediafax Mobile Services, milioane de posesori de telefoane mobile au acces la ştiri, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzică, ringtonuri). Mediafax Mobile Services a creat primele jocuri cu vedete româneşti şi cel dintâi joc pentru telefoanele mobile bazat pe un film românesc, Supravieţuitorul, şi a lansat prima telenovelă adaptată pentru difuzarea pe mobil, Amanda O.

Orange este lider de piaţă în România, cu 10.471.000 de clienţi şi venituri de 484 milioane de euro în primul semestru al anului 2010. Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 182 de milioane de clienţi pe cinci continente. Orange oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii integrate de voce şi date fixe şi mobile.

Elicom este furnizor de servicii de telecomunicaţii şi Call Center din 1991. Elicom produce şi operează platforme de servicii cu valoare adăugată pentru operatori de telecomunicaţii, fiind de asemenea agregator de content informaţional şi de entertainment.

Media Sat este una dintre principalele companii de telecomunicaţii care activează pe piaţa românească. Fondată în 1997, Media Sat oferă o paletă largă de servicii şi produse în domeniul telecomunicaţiilor, de la servicii de acces Internet, Telefonie Fixă, platforme CTI, servicii SMS/SVA telefonie şi Broadcasting TV şi Radio.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Bălan îşi lansează noul videoclip pe telefonul mobil.
 Vizualizări articol: 500 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dan Bălan îşi lansează noul videoclip pe telefonul mobil0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei