Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 oct 2010 - Anul XV, nr. 239 (4530)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adolescentul din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", plătit cu 8,3 milioane de dolari

Angus T. Jones, actorul adolescent în vârstă de 17 ani, interpretul personajului Jake Harper din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two And A Half Men", va fi plătit cu 8,3 milioane de dolari pentru următoarele două sezoane ale acestui popular serial de televiziune, informează accesshollywood.com.

Potrivit unor documente obţinute vineri de revista Access Hollywood, tânărul actor american, care interpretează rolul Jake Harper, nepotul personajului interpretat de Charlie Sheen în serialul TV "Doi bărbaţi şi jumătate", produs de postul CBS, va câştiga 7,8 milioane de dolari pentru apariţiile sale în următoarele două sezoane ale serialului.

Contractul, semnat în luna mai a acestui an, când Angus T. Jones avea doar 16 ani, va trebui să fie mai întâi avizat de Curtea Superioară din Los Angeles, deoarece actorul este minor.

Potrivit acestor documente, actorul va câştiga 300.000 de dolari pe episod - fiecare episod are o durată de 30 de minute - în următoarele două sezoane ale serialului (26 de episoade în total). Angus T. Jones va primi şi un bonus adiţional de 500.000 de dolari, ridicând astfel valoarea totală a contractului său la suma de 8,3 milioane de dolari pentru sezoanele 2010-2011 şi 2011-2012.

Actorul Charlie Sheen, starul acestui serial, şi-a renegociat şi el contractul cu producătorii show-ului, urmând să primească 2 milioane de dolari pe episod (52 de milioane de dolari în total, pentru următoarele două sezoane), a anunţat site-ul TMZ.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adolescentul din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", plătit cu 8,3 milioane de dolari.
 Vizualizări articol: 324 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adolescentul din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", plătit cu 8,3 milioane de dolari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei