Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 sep 2010 - Anul XV, nr. 225 (4516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

James Cameron, premiat de Sindicatul producătorilor americani

Regizorul James Cameron va primi Milestone Award pe 2010 pentru contribuţia adusă industriei de divertisment, în cadrul galei Sindicatului producătorilor americani/ Producers Guild of America (PGA), ce va avea loc pe 22 ianuarie 2011 la Los Angeles, informează variety.com.

Printre cineaştii recompensaţi la ediţiile precedente cu Milestone Award se numără Clint Eastwood, Walt Disney, Jeffrey Katzenberg, Alfred Hitchcock, Brian Grazer şi Ron Howard.

Cea de-a 22-a gală anuală organizată de PGA va avea loc pe 22 ianuarie la Century Plaza Hotel din Los Angeles.

Tototdată, regizorul canadian James Cameron a fost inclus de reprezentanţii PGA pe lista Digital 25: Visionaries, Innovators and Producers, alcătuită anual, cu scopul de a recunoaşte meritele unor cineaşti şi companii care au contribuit la progresul ştiinţelor digitale în şapte domenii: internet, televiziune interactivă, efecte vizuale şi digitale, console de joc şi PC-uri, jocuri online, home entertainment şi animaţie digitală.

În 2010, PGA a premiat lungmetrajul "The Hurt Locker", care a primit apoi şi Oscarul pentru cel mai bun film.

Câştigătorii sunt desemnaţi de cei circa 4.200 de membri ai Sindicatului producătorilor americani. Premiile oferite de Sindicatul producătorilor americani contribuie la impulsionarea vânzărilor de bilete şi la sporirea şanselor de câştigare a unui Oscar, deoarece mulţi dintre membrii PGA fac parte şi din Academia de film americană.

Calendarul premiilor ce vor fi decernate în 2011 începe să prindă contur. Potrivit Hollywoodreporter.com, gala Globurilor de Aur 2011 va avea loc pe 16 ianuarie, gala Sindicatului regizorilor americani (Directors Guild of America/ DGA) va avea loc pe 29 ianuarie, iar gala Sindicatului actorilor americani (Screen Actors Guild/ SAG) va fi organizată pe 30 ianuarie.

Sezonul premiilor decernate la Hollywood în 2011 se va încheia cu gala Oscar, care va avea loc la Los Angeles pe 27 februarie.

Regizorul canadian James Cameron este considerat un expert în domeniul filmărilor care folosesc tehnologii revoluţionare. Lungmetrajele "Avatar" şi Titanic", regizate de James Cameron, reprezintă filmele cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei - cu 2,74 miliarde de dolari, respectiv 1,84 miliarde de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului James Cameron, premiat de Sindicatul producătorilor americani.
 Vizualizări articol: 407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
James Cameron, premiat de Sindicatul producătorilor americani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei