Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 sep 2010 - Anul XV, nr. 216 (4507)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Femeia cu cele mai mari implanturi mamare din lume a renunţat la silicoane

Sheyla Hershey, femeia cu cele mai mari implanturi mamare din lume, a decis să renunţe la silicoanele care au făcut-o celebră, din cauza unei infecţii care-i punea viaţa în pericol, pe care a contractat-o în timpul unei operaţii de mărire a sânilor, informează huffingtonpost.com.

Sheyla Hershey a avut cei mai mari sâni din lume - măsura 38 KKK - până când medicii au fost obligaţi să îi scoată cele patru implanturi cu silicon şi o mare parte din ţesutul mamar pentru a-i salva viaţa.

După cea mai recentă operaţie de mărire a bustului, pe care a făcut-o în Brazilia în luna iunie, ea a contractat o infecţie cauzată de un streptococ şi de un stafilococ, ce i-a pus viaţa în pericol.

"Deşi îmi place să am sâni imenşi... nu ştiu de ce, probabil sunt dependentă de acest lucru, va trebui să trăiesc fără ei", a declarat starleta americană pentru filiala Fox News din Houston.

Medicii spun că se aşteaptă ca Sheyla Hershey să se recupereze complet şi că va putea suporta o intervenţie de reconstrucţie mamară peste câteva luni.

"Sunt acasă şi mă recuperez după operaţia suferită joi. Totul a mers bine, iar speculaţiile potrivit cărora mi-am pierdut titlul sunt greşite, pentru a pierde titlul trebuie să stau un an fără implanturi. Şi sunt destul de sigură că, în câteva luni, voi fi din nou sexy şi frumoasă având din nou implanturi", spune Sheyla pe site-ul său oficial.

Sheyla Almedia Hershey s-a născut pe 19 decembrie 1979, în Brazilia, dar a copilărit în oraşul Houston din statul american Texas. În mai 2008, după opt operaţii de mărire a sânilor, Sheyla Hershey a devenit femeia cu cel mai mare bust din lume - 38 FFF. După o altă intervenţie chirurgicală efectuată în Brazilia în ianuarie 2009, bustul ei a stabilit un nou record, ajungând la măsura 38 KKK. Potrivit presei internaţionale, după o operaţie efectuată în iunie 2010, bustul starletei a ajuns la măsura 51 KKK. Graţie celebrităţii sale, Sheyla Hershey a obţinut rapid câteva contracte importante în industria de divertisment, şi-a lansat o casă de discuri în Brazilia, a început să cânte într-un grup pop din Filipine şi să danseze în diverse spectacole din Orientul Îndepărtat şi a apărut în câteva telenovele şi emisiuni de divertisment braziliene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeia cu cele mai mari implanturi mamare din lume a renunţat la silicoane.
 Vizualizări articol: 1179 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Femeia cu cele mai mari implanturi mamare din lume a renunţat la silicoane0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei