Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 sep 2010 - Anul XV, nr. 216 (4507)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cătălin Radu Tănase îşi joacă propriul rol într-un film cu Jean-Claude Van Damme

Corespondentul Ştirilor Pro TV Cătălin Radu Tănase îşi joacă propriul rol, alături de starul american Jean-Claude Van Damme, în filmul "Weapon", filmat în Studiourile MediaPro, informează un comunicat al postului de televiziune.

"În filmul «Weapon» relatez în direct primele măsuri luate de noul şef al Interpol, după care realizez un interviu cu respectivul, cu doar câteva ore înainte de a fi asasinat de mafie", a mărturisit Cătălin Radu Tănase.

În timpul filmărilor, Cătălin Radu Tănase s-a întâlnit şi cu celebrul actor Jean-Claude Van Damme, care chiar a ţinut să facă, pentru scurt timp, schimb de roluri cu corespondentul special al Ştirilor Pro TV. "Pe Jean-Claude Van Damme nu pot să-l descriu decât ca o surpriză mai mult decât plăcută. Numele şi cariera lui au fost suficiente pentru respectul şi deferenţa pe care le-a primit din partea tuturor. După ce i-am explicat cine sunt şi ce rol joc în «Weapon», cel mai recent film al lui, a acceptat să facă câteva fotografii cu mine. Nu mă aşteptam, în schimb, la ce avea să urmeze. Din reflex, ţineam în mână microfonul cu sigla Pro TV. La un moment dat, zâmbitor, mi-a smuls microfonul din mână şi mi-a luat el mie un interviu. Ce credeţi că m-a întrebat? Cum îmi place România? Probabil că fusese exasperat cu întrebarea asta de fiecare dată când a filmat la noi în ţară", îşi aminteşte amuzat Cătălin.

Pentru producţia "Weapon", Ştirile Pro TV au pus la dispoziţia producătorilor un întreg arsenal: cel mai performant SNG (car de transmisie prin satelit), tot echipamentul folosit de obicei la transmisiile live şi o echipă completă: corespondentul special Cătălin Radu Tănase şi operatorul imagine Zsolt Vago.

Cel mai nou film al lui Jean-Claude Van Damme, "Weapon", se filmează zilele acestea la Buftea şi în Bucureşti, la Studiourile MediaPro.

Cel mai recent proiect al starului belgian are acţiunea plasată în Europa Centrală şi de Est şi îl prezintă pe Van Damme în rolul unui asasin profesionist, care, după ce este angajat de o grupare criminală, devine el însuşi o ţintă într-o conspiraţie ce implică interese internaţionale.

Alături de Van Damme joacă Scott Adkins, deţinător de centură neagră Wushu, Tae Kwon Do, Kickboxing, Judo şi Jiujitsu. Jean-Claude Van Damme şi Scott Adkins sunt la a doua colaborare, prima dată întâlnindu-se în 2008, în "Grănicerul/ The Shepherd".

Alături de Van Damme, în acest film joacă fiul şi fiica actorului, Kristopher Van Varenberg şi Bianca Van Varenberg.

Filmul include şi o serie de actori români, cum ar fi Valentin Teodosiu, Florin Busuioc şi Alin Panc.

Pelicula este regizată de Ernie Barbarash.

Specialistul belgian în arte marţiale Jean-Claude van Damme a avut câteva roluri mici înainte de a deveni celebru cu filmul "Bloodsport/ Sport sângeros". "Kickboxing", o altă incursiune a lui Van Damme în lumea acestui periculos sport asiatic, s-a bucurat şi el de succes, iar o scurtă apariţie în "Cyborg" l-a recomandat pentru cel mai celebru film al său de până în prezent, "Soldat Universal". "Dublu Impact" şi "Timecop" sunt alte două succese de casă ale actorului. Van Damme a fost căsătorit de cinci ori şi are trei copii, Kristopher, Bianca şi Nicholas.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Radu Tănase îşi joacă propriul rol într-un film cu Jean-Claude Van Damme.
 Vizualizări articol: 452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cătălin Radu Tănase îşi joacă propriul rol într-un film cu Jean-Claude Van Damme5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei