Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 sep 2010 - Anul XV, nr. 206 (4497)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

James Cameron vrea să realizeze două continuări ale filmului "Avatar" şi o versiune 3D a "Titanic"

James Cameron, care a cunoscut un adevărat triumf în 2009 odată cu lansarea filmului "Avatar", a declarat, într-un interviu acordat cotidianului francez Le Figaro, că îşi doreşte să facă alte două filme "Avatar" şi că va lansa, în 2012, o versiune 3D a filmului "Titanic".

"Dacă se va încheia acel contract, mi-ar plăcea să fac alte două filme «Avatar»", a declarat cineastul canadian pentru cotidianul francez, cu ocazia lansării în Franţa a unei versiuni a filmului "Avatar" ce conţine opt minute suplimentare faţă de pelicula originală.

Deşi nu a început "încă" să scrie scenariul pentru aceste filme şi nu intenţionează să se apuce de lucru "imediat", regizorul canadian a declarat că, deocamdată, se mulţumeşte să îşi ia notiţe şi să facă diverse schiţe.

"Pentru moment, prioritatea mea este să termin redactarea romanului «Avatar», început cu un an şi jumătate în urmă şi care va fi lansat la sfârşitul acestui an sau începutul anului 2011", a declarat James Cameron. Regizorul canadian a precizat că acest roman îi va permite să prezinte publicului numeroase elemente pe care nu a avut posibilitatea de a le detalia în celebrul său lungmetraj.

De altfel, cineastul canadian a declarat că lucrează deja la reconversia în 3D a filmului său din 1997 "Titanic" - 11 premii Oscar din 14 nominalizări -, pe care doreşte să îl lanseze în versiune tridimensională în 2012, pentru a comemora 100 de ani de la naufragiul celebrului pachebot.

Regizorul canadian James Cameron este considerat un expert în domeniul filmărilor care folosesc tehnologii revoluţionare. Lungmetrajele "Avatar" şi Titanic", regizate de James Cameron, reprezintă filmele cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei - cu 2,74 miliarde de dolari, respectiv 1,84 miliarde de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului James Cameron vrea să realizeze două continuări ale filmului "Avatar" şi o versiune 3D a "Titanic".
 Vizualizări articol: 335 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
James Cameron vrea să realizeze două continuări ale filmului "Avatar" şi o versiune 3D a "Titanic"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei