Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 iul 2010 - Anul XV, nr. 177 (4468)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Meryl Streep şi Tina Fey, într-o comedie regizată de Stanley Tucci

Actriţele Meryl Streep şi Tina Fey vor alcătui un cuplu mamă-fiică extrem de amuzant în comedia "Mommy & Me", care va fi regizată de Stanley Tucci, informează Reuters.

Filmul "Mommy & Me" este produs de Sony Pictures, acelaşi studio care a realizat şi "Julie & Julia", în care Meryl Streep a jucat alături de o altă tânără actriţă, Amy Adams, dar şi de Stanley Tucci.

Nu se cunosc foarte multe detalii despre intriga noului proiect, presa americană afirmând că filmul va miza pe accentele comice ale relaţiilor dintre mame şi fiice.

Stanley Tucci, regizorul filmelor "Noaptea cea mare/ Big Night" şi "Blind Date", a jucat alături de Meryl Streep atât în "Julie & Julia", cât şi în "Diavolul se îmbracă de la Prada".

Tina Fey este populara scenaristă şi protagonistă a serialului "30 Rock", devenită celebră şi pentru parodierea, în cadrul emisiunii "Saturday Night Live", a lui Sarah Palin, candidată la postul de vicepreşedinte al Statelor Unite ale Americii. Timp de nouă ani, Tina Fey a fost scenaristul principal, protagonistă şi prezentatoare a secţiunii "Weekend Update" din cadrul emisiunii "Saturday Night Live". Începând din 2004, actriţa americană s-a orientat către cinematografie, devenind scenaristă şi protagonistă în comedia "Mean Girls", produsă de studiourile Paramount. Recent, Tina Fey a jucat alături de Steve Carell în lungmetrajul "Întâlnire cu surprize/ Date Night", produs de studiourile 20th Century Fox, care a avut încasări de 151,9 milioane de dolari pe plan mondial.

Meryl Streep deţine un record de 16 nominalizări la premiile decernate de Academia de film americană. Actriţa a câştigat două premii Oscar, pentru rolurile din "Kramer contra Kramer" (1979) şi "Alegerea Sophiei" (1982). Streep mai deţine şi recordul pentru cele mai multe premii Globul de Aur câştigate de o actriţă - şase.

Printre proiectele cinematografice cele mai recente ale actriţei se numără "Mamma Mia!", în care a jucat alături de Pierce Brosnan, "Julie şi Julia" şi "E tare complicat!".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Meryl Streep şi Tina Fey, într-o comedie regizată de Stanley Tucci.
 Vizualizări articol: 383 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meryl Streep şi Tina Fey, într-o comedie regizată de Stanley Tucci0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei