Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 iul 2010 - Anul XV, nr. 164 (4455)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

David Gilmour şi Roger Waters, din nou împreună pe scenă, cu ocazia unei gale de caritate

David Gilmour şi Roger Waters, celebrii membri de bază ai trupei Pink Floyd, au cântat din nou împreună sâmbătă, cu ocazia galei de caritate HOPING (Hope and Optimism for Palestinians In the Next Generation), organizată în oraşul britanic Kiddington, informează davidgilmour.com.

Gala de caritate, organizată în beneficiul fundaţiei Children of Gaza, a fost deschisă de Nick Cave şi Tom Jones.

Apoi David Gilmour şi Roger Waters au urcat pe scenă, în faţa a 200 de invitaţi, pentru a interpreta împreună patru piese, alături de Guy Pratt (chitară bas), Hary Waters (clape), Andy Newmark (tobe), Chester Kamen (chitară) şi Jonjo Grisdale (clape).

Cele patru piese interpretate au fost "To Know Him Is To Love Him", "Wish You Were Here", "Comfortably Numb" şi "Another Brick In The Wall (Part 2)".

În timpul acestui eveniment de caritate, organizatorii au strâns peste 350.000 de lire sterline (circa 530.000 de dolari). Suma va fi donată în favoarea copiilor din Gaza.

Piesa "The Wall" a fost interpretată pe scenă de un membru al formaţiei Pink Floyd pentru ultima oară în 1990, la Berlin, mai precis de Roger Waters, care urma pe atunci o carieră solo, după ce părăsise grupul, în 1984.

Înfiinţat în 1965, grupul Pink Floyd s-a destrămat în 1996. Trupa Pink Floyd a devenit celebră graţie unui rock progresiv şi psihedelic, în anii 1960 şi 1970, şi a lansat o serie de albume intrate în legendă, precum "Dark Side Of The Moon" (1973), "Wish You Were Here"(1975), "Animals"(1977) şi "The Wall" (1979).

Relaţiile dintre membrii fondatori ai grupului au devenit tensionate în ultimii ani, însă aceştia au acceptat să se reîntâlnească şi să cânte din nou împreună pentru concert uriaş susţinut în Hyde Park din Londra în 2005, intitulat "Live 8". Richard Wright, clăparul trupei, a murit în 2008, la vârsta de 65 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului David Gilmour şi Roger Waters, din nou împreună pe scenă, cu ocazia unei gale de caritate.
 Vizualizări articol: 348 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
David Gilmour şi Roger Waters, din nou împreună pe scenă, cu ocazia unei gale de caritate5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei