Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 iul 2010 - Anul XV, nr. 158 (4449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jeremy Irons, într-un thriller despre începutul actualei crize financiare

Actorul Jeremy Irons va juca alături de Kevin Spacey, Demi Moore şi Zachary Quinto în "Margin Call", un thriller regizat de J.C. Chandor, despre începuturile crizei financiare care a afectat Wall Street în 2008, informează variety.com.

Din distribuţia filmului mai fac parte actorii Paul Bettany, Penn Badgley, Simon Baker, Stanley Tucci şi Mary McDonnell.

Thrillerul "Margin Call" prezintă deciziile luate de o serie de figuri proeminente din conducerea unei bănci de investiţii de pe Wall Street, pe durata unei zile tumultuoase de la începuturile crizei financiare care s-a declanşat în 2008. Jeremy Irons interpretează rolul directorului executiv al acestei bănci.

Jeremy Irons, în vârstă de 61 de ani, este un actor britanic de teatru, film şi televiziune. El şi-a început cariera în 1969 jucând într-o piesă de teatru şi a debutat pe Broadway în 1984, în piesa "The Real Thing", care i-a adus un premiu Tony. Primul său rol major din cinematografie a fost cel din drama romantică "Logodnica locotenentul francez" (1981), care i-a adus prima nominalizare la premiile BAFTA. După o serie de apariţii convingătoare în lungmetrajele "Moonlighting" (1982), "Trădare/ Betrayal" (1983) şi "Misiunea/ The Mission" (1986), actorul britanic a devenit celebru pe plan internaţional odată cu rolul din thrillerul psihologic "Inseparabilii/ Dead Ringers" (1988), regizat de David Cronenberg. În 1990, Jeremy Irons a făcut din nou un rol mare, jucând în "Misterul familiei Von Bullow/ Reversal of Fortune", prestaţia sa fiind recompensată cu o serie de premii importante, inclusiv un Oscar. Printre celelalte filme importante în care a jucat se numără "Casa Spiritelor" (1993), "Regele Leu" (1994), "Greu de ucis 3" (1995), "Lolita" (1997), "Neguţătorul din Veneţia" (2004), "Julia" (2004) şi "Appaloosa" (2008).

Jeremy Irons joacă ocazional şi în producţii de televiziune, el câştigând Globul de Aur pentru rolul din serialul "Întoarcere la Brideshead" (1981). În 2006, Jeremy Irons a jucat alături de Helen Mirren în miniseria produsă şi difuzată de HBO "Elizabeth I", pentru care a fost recompensat cu al doilea Glob de Aur şi un premiu Emmy.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jeremy Irons, într-un thriller despre începutul actualei crize financiare.
 Vizualizări articol: 528 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jeremy Irons, într-un thriller despre începutul actualei crize financiare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei