Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 iul 2010 - Anul XV, nr. 158 (4449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Christian Bale, în rolul unui fotograf pe frontul din Afganistan

Actorul britanic Christian Bale va deţine rolul principal în lungmetrajul "The Last Photograph", ce prezintă aventurile prin care trec doi jurnalişti şi un fotograf pe frontul din Afganistan, informează allocine.fr.

Acest lungmetraj va fi regizat de danezul Niels Arden Oplev. El a regizat şi lungmetrajul "The Girl With The Dragon Tattoo" (2009), dar şi două episoade din serialul de televiziune "Millenium" (2010).

În lungmetrajul "The Last Photograph", britanicul Christian Bale va deţine rolul principal şi va interpreta rolul unui fotograf. Acesta urmează parcursul a doi jurnalişti care realizează un reportaj pe frontul din Afganistan.

Iniţial, regia acestui proiect cinematografic, despre care primele informaţii au apărut în 2007, a fost încredinţată cineastului Serghei Bodrov, care s-a retras între timp din cauza unei agende de lucru mult prea aglomerate.

Scenariul va fi scris de Kurt Johnstad, după o idee a scriitorului Zack Snyder.

Producătorii filmului nu au anunţat deocamdată data la care vor debuta filmările, iar pe agenda de lucru a actorului Christian Bale se află lungmetrajele "The Revenant", "Batman 3" şi următorul proiect al regizorului Terrence Malick, al cărui titlu nu a fost încă ales.

Galezul Christian Bale a fost distribuit mulţi ani în producţii independente, înainte de a juca în câteva filme de la Hollywood cu un buget important. Astfel, Christian Bale a atras atenţia publicului la vârsta de 13 ani, când a jucat în filmul "Imperiul soarelui" (1987). Au urmat rolurile din "American Psycho" (2000), "Equilibrum" (2002), "Batman - Începuturi" (2005), "Prestigiul" (2006), "I'm Not There" (2007), "Drumul dreptăţii/ 3:10 To Yuma" (2007), "Cavalerul negru" (2008) - filmul cu cele mai mari încasări din 2008 -, şi "Terminator - Salvarea" (2009).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Christian Bale, în rolul unui fotograf pe frontul din Afganistan.
 Vizualizări articol: 406 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Christian Bale, în rolul unui fotograf pe frontul din Afganistan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei