Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 iul 2010 - Anul XV, nr. 156 (4447)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kevin Bacon va juca în serialul "Bored To Death", difuzat de HBO

Actorul Kevin Bacon a acceptat să joace într-un episod din al doilea sezon al serialului "Bored To Death", ce va fi difuzat în această toamnă de postul de televiziune HBO, informează allocine.fr.

Kevin Bacon este un obişnuit al marelui ecran, jucând în numeroase lungmetraje, însă a avut şi câteva apariţii pe micile ecrane, în serialele "Will & Grace" şi "Frasier".

Actorul american a decis să se alăture "bandei nebune" conduse de personajul Jonathan, interpretat de Jason Schwartzman, într-un episod din cel de-al doilea sezon al serialului, ce va fi lansat în această toamnă pe postul HBO.

Jonathan Ames, creatorul serialului, a declarat că actorul Kevin Bacon va interpreta "o versiune foarte fictivă a lui însuşi".

"Joacă în atât de multe filme, însă e atât de bun şi atât de diferit în fiecare dintre ele", a adăugat Jonathan Ames.

Serialul "Bored To Death" este o comedie în care telespectatorii au posibilitatea de a descoperi aspecte din viaţa agitată şi amuzantă a unui scriitor cu capul în nori, care pretinde că este detectiv privat, potrivit imaginii personajelor din romanele sale.

Kevin Bacon s-a remarcat în rolurile din filmele "Pe cont propriu/ Footloose" (1984), "Dincolo de moarte/ Flatliners" (1990), "Oameni de onoare/ A Few Good Men" (1992), "Apollo 13" (1995), "Misterele fluviului/ Mystic River" (2003), "The Woodsman" (2004) şi "Vineri 13" (2009).

În martie, Kevin Bacon a terminat filmările pentru "Elephant White", un lungmetraj turnat în Thailanda. În 2010, actorul american a fost recompensat cu premiul Sindicatului actorilor americani (SAG Award) pentru rolul din filmul de televiziune realizat de postul HBO "Taking Chance".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kevin Bacon va juca în serialul "Bored To Death", difuzat de HBO.
 Vizualizări articol: 430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kevin Bacon va juca în serialul "Bored To Death", difuzat de HBO0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei