Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 iul 2010 - Anul XV, nr. 156 (4447)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Brad Pitt va juca într-un thriller împreună cu Shia LaBeouf

Actorii Brad Pitt şi Shia LaBeouf ar putea interpreta rolurile principale în thrillerul "Riptide", realizat pe baza unui scenariu original scris de Richard McBrien, informează femalefirst.co.uk.

Brad Pitt, care a achiziţionat recent drepturile de ecranizare a lungmetrajului "The Imperfectionist", pe care îl va produce prin intermediul companiei sale Plan B, ar putea juca în thrillerul "Riptide" alături de tânărul Shia LaBeouf, starul francizei "Transformers".

Deşi nu a fost deocamdată ales un regizor pentru acest proiect cinematografic, scenariul original, scris de Richard McBrien, a fost deja înmânat pentru a fi revizuit lui Peter Morgan, scenaristul nominalizat la premiile Oscar pentru filmul "Frost/ Nixon" (2008).

Scenariul descrie faptele misterioase care se petrec la bordul unui vas de croazieră după ce un membru al echipajului a fost asasinat.

Filmul va fi produs de compania Summit Entertainment. Cei doi actori americani nu au confirmat deocamdată participarea la acest proiect.

Brad Pitt va putea fi văzut în lunile viitoare în "The Tree of Life", împreună cu Sean Penn - aflat în postproducţie -, şi în "Moneyball", regizat de Bennett Miller. Actorul american ar putea interpreta unul dintre rolurile principale şi în "The Imperfectionist". Brad Pitt, în vârstă de 46 de ani, este actor şi producător de film. El a primit patru nominalizări la Globurile de Aur şi două nominalizări la premiile Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button" şi "Armata celor 12 maimuţe".

Shia LaBeouf, în vârstă de 24 de ani, a devenit celebru după rolul din SF-ul "Transformers - Războiul lor în lumea noastră" (2007), un lungmetraj care s-a bucurat de un imens succes de casă. În anul următor, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări deosebite - "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Eagle Eye/ Ochi de vultur". Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă - "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You". În toamna acestui an, tânărul actor american va putea fi văzut alături de Michael Douglas în filmul "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brad Pitt va juca într-un thriller împreună cu Shia LaBeouf.
 Vizualizări articol: 420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brad Pitt va juca într-un thriller împreună cu Shia LaBeouf0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei